Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett brev är på väg  till postmottagarna. I det finns kontaktlistor och Dymlinglistor. I övrigt innehåller det i stort sett samma information som detta brev. 

Sommar i hembygden, årsmötet, ordförandekonferensen och de nya hemsidorna är tillsammans med Gammadags Malmköpings Marknad rubrikerna i mars 2018.  

I och med nya hemsidan från den 1 april vill vi bara påminna om att länkar i nyhetbreven kan sluta att fungera samt att boxen för Sommar i hembygden lär försvinna. Vi vet ännu inte var den informationen kommer att hamna.

Årsmöte den 21 april

Kallelse och program gick ut i februari. Handlingarna kommer att finnas på hemsidan inom kort. Förslag till Hedersutmärkelse behöver vara kansliet till handa senast den 15 mars.

Kalle Bäck berättar om det svenska dasset. Kallelsen

Ordförandekonferens den 3 maj

Välkomna till Föreningsgården i Vadsbro-Blacksta, kl 18.30 på ordförandekonferens. Inbjudan med program är bifogad. Vi pratar bland annat om hur vi kan aktivera våra medlemmar och få dem att bli fler, om vad den nya datalagen kan innebära och om hur man kan komma igång med ett skolsamarbete. 


Nya hemsidor den 1 april

Läs mer på vår hemsida om hur ni kan spara ned er hemsida innan den 1 april. 
På detta sätt sparas hemsidan som en PDF eller png, allså som en avbild. Informationen ska följa med in i det nya systemet, men själva utseendet blir ett annat. 


Kontakter och Dymlinglistor

I brevet som kommer på posten finns listor för kontaktuppgifter till föreningen och prenumerationer av Dymlingen. Vi behöver veta vilka förändringar ni önskar i Dymlinglistan.

Har ni inga nya uppgifter att rapportera, meddela gärna detta, så slipper jag påminna er.

Sommar i Hembygden

Senast den 25 april behöver vi ert underlag. På vår hemsida finns underlag och instruktioner i en blå box. Glöm inte bilder i god upplösning. Kontaktperson är den som NI uppger. Alla tänker olika och det finns därför inte någon automatisk uppdatering av denna funktion. Skicka med fördel materialet till dymlingen@live.se

Ny adress till kansliet

Från den 26 mars är kansliets adress Tolagsgatan 6,

            611 31 Nyköping. 

(Det står den 19 mars i brevet, men då kommer ännu inte finnas en brevlåda)

Jennie har en ny e-postadress: jennie.fornedal@dll.se

Läs mer på  sormlandsmuseum.se

Gammaldags Malmköpings Marknad

Här kan ni läsa lite om vad som planeras på Sörmlandstorget för årets marknad. 1918 - Porten till en ny tid. Här finns också en efterlysning efter den mest dramatiska händelsen i er bygd under de senaste 100 åren. 

Får ni nyhets-brevet?

Försäkra er om att de i styrelsen som bör få nyhetsbrevet får det.

 Se till att ni också får riksförbundets nyhetsbrev.

Här kan det ligga innehåll som är lämpligt i en sidfot. Exempelvis länkar till sociala medier.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!