Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2018-02-23| Föreningsinformation


Anbytarforum söker fler frivilliga moderatorer!

Är du intresserad av att bli moderator?

Anbytarforum är ett populärt forum för den som är intresserad av släktforskning och närliggande ämnen.

Diskussionerna pågår dygnet runt, årets alla dagar, vilket kräver en stor arbetsinsats för övervakning. Därför behöver Anbytarforum nufler aktiva moderatorer. Varje huvudrubrik, och ibland även underrubriker, behöver en egen värd, en sk. moderator. Här hittar du vakanta ämnesområden.

Vad gör en moderator?

Moderatorernas uppdrag är daglig tillsyn av sin del av forumet samt att, vid behov, delta i diskussionerna för att hjälpa användarna till rätta med goda råd. Moderatorerna har också behörighet att flytta inlägg som har hamnat fel och lägga upp nya underrubriker. Det kan också bli fråga om att radera inlägg som bryter mot ordningsreglerna.

Som moderator får du en egen e-postadress och inloggning med särskild behörighet i Anbytarforum. Ett moderatorforum finns tillgängligt för samråd mellan moderatorerna och anbytarvärden. Där kan större förändringar och flyttningar diskuteras och nya idéer testas.

Vad krävs för att bli moderator?

Du som vill bli moderator måste vara en van användare av Anbytarforum. Det är bra om du har ett specialintresse eller särskild kännedom om det ämnesområde i Anbytarforum som du vill ta hand om.


Du skall också ha en lätt för att uttrycka dig i skrift och ha en vänlig framtoning. Arbetet är inte särskilt tidskrävande utan en titt på "Nytt senaste dygn" varje dag räcker ofta. 

Hur blir jag moderator?

Kontrollera om något av dina områden av intresse är ledigt i listan på denna sida och skicka sedan ett mail till anbytarvärden på anbytare@genealogi.se.

När du blivit godkänd som moderator kommer du att få instruktioner, och de uppgifter du behöver för att komma igång skickat till din e-postadress. 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!