Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


   

2011-08-10

Nu när sommaren varit här så är det snart dags att njuta av hösten och allt vad det innebär! Lyssna på bra musik, organisera i skivsamlingen eller kanske uppdatera anläggningen? Hos oss hittar du musiken och tillbehören!


Svalander Audio på Facebook

Nu har vi tagit steget ut på Facebook! Följ oss där så ser du till att alltid få de senaste nyheterna, hetaste tipsen och bästa erbjudandena först av alla!

www.facebook.com/SvalanderAudio


Prissänkningar på många varor

Nog för att det har varit semestertider men vi på Svalander Audio har inte legat på latsidan för det. Under sommaren har vi kunnat pressat våra priser tack vare större inköpsvolymer.

Vi har hittills bland annat sänkt priser på produkter under kategorierna Skivförvaring och Kabelmaterial, en del har sänkts lite och andra lite mer.


Nya tillbehör till skivspelare

Vi har tagit upp flera nya skivspelartillbehör i vårt sortiment. Inställningsmallar, en liten praktisk testskiva, några Ortofonprodukter mm. Det kommer dyka upp ännu fler produkter framöver så håll utkik!

 

Erbjudande!

20% rabatt på Harry Belafonte at Carnegie Hall - ett av de första kommersiella livealbumen!

Ange rabattkod CARNEGIE i kassan. Gäller t.o.m den 28/8


Fler nyheter

På vår nytt-sida kan du hålla dig uppdaterad om de nya produkter som vi tar in i sortimentet och annat som är aktuellt på svalander.se

Klicka här för att se alla nyheter på svalander.se

  


Vi vill veta vad du tycker


De senaste två åren har det hänt mycket på Svalander Audio. Vi vill gärna veta om det är något i sortimentet du saknar, eller vill se mer av. Skicka gärna ett mail till oss och berätta.

     


Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig här


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!