Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 33,

2017


Hej på er alla!

Jag vill påminna er alla att verkligen se över era licenser så ni har koll på dessa nu inför Novembercupen. Tänk på att era tjejer och killar är helt oförsäkrade utan licens.

Mer info om FollowMe vår samarbetsparner för film. Nu hjälps vi alla åt och laddar up filmer fram till Novembercupen så vi får ut så mycket info vi bara kan om vår sport.

Jag har också tagit med information om det SAS avtal som SCF har som ni föreningar får ta del av.

Vill er förening vara ansvariga för Cafe verksamheten på RM/SM? Se info längre ner samt villkor.

Önskar er en fin helg

Tjipp och hej

Kia


Efterlysning – Café RM/SM

Vi kommer i år att lägga ut cafet till en eller flera medlemsföreningar. Detta innebär att föreningen sköter allt med cafet (inköp, funktionärer etc). Föreningen får sedan behålla hela vinsten från cafet. 

Som motkrav förväntas föreningen ställa upp med mattor till tävlingen (2 stycken fullgolv). Föreningen ska sköta frakt, utrullning/inrullning av mattorna till och från Rosvalla. Föreningen ska även sköta ut och inrullning av dansmatta (den finns i Rosvalla).

Är er förening intresserad?

Hör av er till rmsm@cheerleading.se


FollowMe

I år får vi hjälp av FollowMe för att producera och sprida information om tävlingen, både via korta video-klipp från varje förening - och genom en direktsändning på webben samt i Norska TV2.

Vi vill be er att hjälpa oss genom att producera egna klipp där ni visar hur ni förbereder er och uppmanar de som vill följa tävlingen på nätet att göra så. Det är också av stor vikt att vi får ut budskapet om möjligheten att sprida klipp via Follow me till hela cheer-Sverige via alla era tränare och aktiva inom föreningen delar varje klipp. Vi hade önskat 2-3 klipp i veckan från varje lag där ni visar er väg till November Cup 2017.

Här är sidan hos FollowMe där ni laddar upp era filmer

Olaf Heggli hos FollowMe finns tillhand för er om ni stöter på problem. ni når honom på mail@novembercup.se


Betalning av licenser

Jag vill påminna alla om att betala sina licenser innan Novembercupen. De som ej betalt sina licensfakturor i tid kan komma att åläggas med startförbud på Novembercupen.

Riskera inte att hamna i den situationen utan gå in och kolla över så ni med säkerhet betalt alla era fakturor. Licensfakturorna måste vara betalda för att era licenser skall gälla, det räcker inte med att de ligger inskrivna i ert Pensum.

Alla fakturor för era licenser genereras i Pensum och ligger bara hos er. Vi från SCf skickar ej ut några fakturor eller påminnelser.

För er som skall åka utomland och tävla och behöver fylla i uppgifter om Policy nummer vid anmälan för våra försäkringar har uppgifterna här:

-Insurance Company: Svedea

-Policy Number: 1419706

-Expiration dates: 2018-09-30


SAS Avtal

Ni har väl in missat att vi på Svenska Cheerleadingförbundet har ett avtal med SAS som ni alla kan ta del av?

När ni bokar resor för era aktiva kan ni använda er av detta. Priset blir inte billigare men ni får väldigt mycket bättre villkor vilket bla innebär att vi kan få SAS GO biljetter som ej är avbokningsbar till sportpris och då avboka dem fram till ett dygn innan avresa.

Se de villkor vi förhandlar för er. Ni går in via www.sas.se/sport och uppger CMP-Kod CHEECR 2


Påminnelse!

Verksamhetsform

 

I veckan gick vi ut med ett mejl med en länk till er alla. Vi ville veta vilken verksamhetsform ni bedriver.

Vi har redan fått in 24 svar och det tackar vi för! Snabbt jobbat vilket var kul och se. Vi påminner nu er som inte fyllt i den att fylla i så snabbt som möjligt.

Här är länken för er som inte fyllt i den ännu.

Tack för er hjälp!

Vi påminner om detta då detta är en väldigt viktig del i hur vi kan sprida vår sport.

För att visa hur stor vår sport är och samlas under några gemensamma hastas kommer här de hastags vi vill att ni alla använder nu.

#svenskcheerleading

#swedencheer

#svenskidrott 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!