Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
           

 

 

Vad ligger på topp tre listan från 2009?

2009 går mot sitt slut. Ideligen önskar vi i dagarna god jul och ett gott nytt år åt både höger och vänster. Men vad var egentligen de bästa stunderna av 2009 som är värda att ägna en extra tanke åt? En oförglömlig stund med nära vänner, en vacker vy eller en hissnande känsla i magen av ett riktigt puder åk? 

Självklart har vi ett nytt år framför oss som vi kan göra allt för att fylla med flådigare upplevelser, större kickar och fler oförglömliga världsförändrande idéer. Men vad har vi redan skapat för oss själva. Vilka sammanhang, stunder, ögonblick, händelser och beslut har påverkat ditt liv utifrån detta år? När du ser tillbaka på ditt liv, vad kommer då 2009 att gå till historien för? Ett år i mängden, ett år som utmärkte sig i sprittande glädje eller hjärtslitande sorg?

Vilka minnesbilder tar du med dig från 2009? Hur väljer du att de ska påverka dig härifrån och framåt i ditt liv?

Ett år går aldrig så fort som när det börjar gå mot sitt slut. Och ett år känns aldrig så långt och innehållsrikt som när man ser tillbaka på hur annorlunda ens liv och vardag såg ut för ett år sen. Vad var det som var aktuellt i ditt liv då? Vad gjorde du? Vad tänkte du på? Kanske är det inte så omvälvande och annorlunda som du skulle önska. 

Hur önskar du att ditt liv har utvecklats från idag till om ett år?

3 tips till hur du stärks av dina magiska ögonblick från 2009. 

1. Samla in dem. Inventera vilka ögonblick du tar med dig. Använd bilder som inspiration. Ta hjälp av din omgivning som kan påminna dig om vad du gjort och vad som hänt under 2009. Kika igenom din kalender och se vilka tillfällen och sammanhang du varit i. 

2. Vändpunkter. Med de tillfällen du har med dig från 2009 undersök vilka tillfällen som fått dig att göra ett val, ta ett beslut, ändra en plan, ge upp något eller starta något annat. Har någon ny person tagit en betydelsefull position i ditt liv? 

3, Mentala minnesbilder. Bestäm dig för de stunder som gör dig glad och energifylld att tänka på. Skapa dig en liten mental film där du med slutna ögon kan få uppleva stunden, dagen eller sammanhanget en gång till. På så vis kan du återvända när den än vill. 

Är du inte klar över julklapparna ännu? I så fall finns mina fantastiska böcker att köpa, Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse' och 'Vinnare i din egen tävling'

Självklart vill jag också önska dig ett gott, nytt, fantastiskt och färgsprakande 2010 och en härlig, snöig och överraskande jul. 

//Emma

   

Ladda ner info om Emma som föreläsare och coach

Vårens öppna evenemang:  

21 jan. Växsjö. Inspirations utbildningsdag. 

27 jan. Self management -Konsten att leda dig själv. easyFairs KONFEX & EVENTS Kistamässan (Sthlm)

28 jan. Föreläsning 'Vinnare i din egen tävling' Helsingfors Finland. 

4 februari. Seminarie under Nationella Konferensen i entreprenörsskap och landsbygdsutveckling Jönköping. 

5 feb, Emmas Nya bok 'Let go! Bli fri från ditt kontrollbehov' finns att köpa i butiken.

10 februari. Self management -Konsten att leda dig själv. easyFairs KONFEX & EVENTS på Eriksbergshallen (Gbg)

11 mars. 'Att leda nästa generation'. Unionens chefer. 

April 2010. 'Vinnare i din egen tävling' kommer i pocket på Pocketförlaget.

14 april. 'Bekräftelsen som drivkraft'. Studieförbundet Vuxenskolan, Eriksbergsg.

4 februari. Seminarie under Nationella Konferensen ientreprenörsskap och landsbygdsutvecklingJönköping. 

10 februari. Self management -Konsten att leda dig själv. easyFairs KONFEX & EVENTS på Eriksbergshallen (Gbg)

Ring: 070 471 20 63 Mail:emma@inspirera.nu

 

 
           
 

Copyright 2009 Inspirera   Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm     +46 (0) 70 471 20 63      emma@inspirera.nu     Avsluta prenumeration