Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
           

 

Tänk om du verkligen får det du önskar?

Tänk hur många vintrar som gått där vi önskat oss snö. Lite vit snö som ger en ljusare tillvaro och kyla som får snön att ligga kvar på träd och tak. Under denna vita snörika vinter är vi många som fått år av önskningar om en vit vinter i uppfyllelse.  

Min senaste månad har varit ett medly av önskningar som gått i uppfyllelse. Att ha fått signera min bok i handeln, fått göra intervjuer för drömtidningar, haft boken på nätbokhandlarnas första sida och att återigen få uppleva lyckokicken i att bjuda alla härliga människor i min omgivning till en efterlängtad releasefest. Déjà vu-känslan är riktigt häftig att uppleva men det roligaste är att märka att det alltid är snäppet bättre i verkligheten än i målbilderna. 

Tänk om du verkligen får det du önskar? Vad önskar du dig då?

Även så i min jobbsituation förverkligar jag en dröm av att komplettera min kompetens och mina styrkor med någon som kompletterar på ett sätt där ett plus ett blir långt mer än två. I företagandet och partnerskapet i Wiminvest med Sofia Falk har vi hittat samma dröm som gått i uppfyllelse. Med våra WIM-program kan vi erbjuda företagen en helhetslösning genom att de satsar på sina unga talanger, får fler kvinnor till ledande positioner samt hantera hotet om kvoteringen och generationsväxlingen på ett konstruktivt sätt. Att parallellt kunna göra skillnad för både individer och företagens förmåga att attrahera, behålla och få unga kvinnor att ta ledande positioner är vår dröm som vi lever dagligen. 

Hur sätter du i system att regelbundet drömma dig till din framtid? 

3 tips till hur du kan drömma dig till din önskade framtid. 

1. Skapa utrymme för dina drömmar. Det vi ger tid till blir vi bra på. Se till att avsätta tid för reflektion och formulering av dina inspirerande målbilder. De attraherar som magneter och ger dig en riktning för dina vardagsval.   

2. Se till att dina drömmar är ekologiska. Se till att drömmarna är hållbara och att uppfyllda drömmar konkurrerar med övriga saker som du uppskattar, prioriterar och vill ha i ditt liv. 

3, Äg drömmarna själv.  Runt omkring oss finns det intryck, människor och flådiga idylliska bilder som försöker påverka oss om vad våra drömmar ska eller borde vara. Se till att du själv äger dina drömmar.   

Nyheter på Inspirera

*Emma Intervjuas i P4 Extra, Om kontrollbehov.

*Let go-Metoden presenteras i tidningen Topphälsa. 

*Om du vore ett företag från Metros jobbmässa. 

*Kontrollerar du sönder kärleken? I Aftonbladet. 

*SvD Näringsliv lördagen 27 feb. Så hanterar du en petig chef!

*Intervju i Leva om kontrollbehov.

*Övriga tidningar som skrivit om Let go och kontrollbehov är Cosmopolitan, Må bra och Aftonbladet söndag.

Stå ut snart kommer våren!

//Emma

   

Ladda ner info om Emma som föreläsare och coach

Vårens öppna evenemang: 

3 mars. Örnsköldsvik 'Vinnare i din egen tävling'

8 mars. Sthlm. 'Konsten att leda dig själv'. 

11 mars. 'Att leda nästa generation'. Unionen chefnätverk. 

10 mars. Swelle-nätverket. 'Let go!' Nordic Light Hotel. 

Mars 2010. 'Vinnare i din egen tävling' kommer i pocket på Pocketförlaget.

14 april. 'Bekräftelsen som drivkraft'. Studieförbundet Vuxenskolan, Eriksbergsg.

Sept 2010. WIM Total ett utvecklingsprogram för unga kvinnliga talanger, deras chefer och deras företag/organisationer.

WIM Light utvecklingsprogram på kväll, helg eller intensivvecka utifrån Wiminvests grundpelare i syfte att utveckla unga kvinnor till att kunna, vilja, våga ta ledande positioner.  

 

 
           
 

Copyright 2009 Inspirera   Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm     +46 (0) 70 471 20 63      emma@inspirera.nu     Avsluta prenumeration