Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Du får detta nyhetsbrev då du har varit medlem i TeaterVerket tidigare eller visat nyfikenhet och vill veta mer om föreningen.
Har du en ambition om att bli medlem i TeaterVerket framöver är dessa nyhetsbrev extra viktiga att ta del av.


3 dagar kvar!

Saknas...

innan medlemsintaget för hösten 2011 stoppas och alla medlemsavgifter ska vara inbetalda (gäller alla som rör sig på scen samt regissör i varje produktion)! Vill du veta mer om medlemsskap i TeaterVerket. Kontakta medlemsansvarig Magdalena här.

FRAM söker deltagare till TEATERSOMMAR. 3 tjej/kvinno-roller är fortfarande lediga i Petra von Kants bittra tårar av Fassbinder. Hör av er till Johannes Flink på 0708-347478

andra tips...

Långtråkigt i sommar?
Hoppa på sommarkurs i teater.
Det finns mängder att välja mellan!
Visst kostar det en slant, men det kan det väl vara värt...? Läs mer här.

ITI har världskongress i Xiamen, Kina, i sep 2011. De utlyser nu ett stipendium för unga aktörer att delta i kongressen (ITI betalar boende, mat och lokala transporter, dock betalas flygresan av stipendiaten själv). Är du under 35 och har arbetet med scenkonst på professionell nivå i minst 5 år och vill delta i världskongressen? Maila för mer info. Följ Teaterunionen på facebook.

INFOMÖTE HÖSTEN 2011

I augusti kommer TeaterVerkets styrelse möta 2011 års medlemmar under en kongress där vi talar om omorganisationen i föreningen som kommer ske i årsskiftet 11/12. Då du inte är medlem i TeaterVerket just nu är detta möte inte för dig, men vi vill istället hälsa dig välkommen till höstens infomöte som kommer ske efter kongressen. Datum är ännu ej bestämt, men vi återkommer om det och hoppas då på att få se dig och få berätta mer om föreningen och vad vi kom fram till under kongressen och arbetet omkring den.

Gilla oss på Facebook eller följ oss på Twitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!