Nyhetsbrev från Flädie Mat & Vingård. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Flädie Mat & Vingård

är nu Svanenmärkt!

Att värna om miljön och göra hållbara, kloka val för framtiden är en självklarhet för oss på Flädie Mat & Vingård. Engagemanget för vår miljö ligger oss varmt om hjärtat. Naturen runt omkring oss och vår vingård är tillsammans med vår fantastiska personal vår största tillgång.


Nu är äntligen vårt hotell, konferensavdelning och restaurang Svanenmärkta. Det har varit en lång process som inneburit allt från att byta ut glödlampor, granska våra leverantörer, dokumentera rutiner till att engagera våra gäster och vår personal. Det har varit en resa som inneburit intressanta diskussioner med våra gäster, nya lösningar och att vi alla även inspirerats till nya miljöval i våra privata hushåll.


För oss är varje tvättmaskin som snurrar, varje matbit som vi slänger, varje lampa som står tänd i onödan viktig, eftersom de spelar roll i längden. Det är det lilla vi gör i vardagen gång på gång som gör de stora skillnaderna!


Svanen är den officiella, gemensamma miljömärkningen i Norden. Märkningen visar att produkter, varor och tjänster uppfyller högt ställda krav på miljö, hälsa, funktion och kvalitet. Det är ett omfattande miljöarbete som gäller allt från energiförbrukning och avfallshantering till städprodukter, förbrukningsartiklar, inredning, transport av catering och råvaror – stort som smått.


Hos oss på Flädie Mat & Vingård är vi ett stort gäng engagerade medarbetare som har det dagliga ansvaret att se till att vårt miljöarbete fungerar. Tillsammans gör vi jobbet! Det är allt från städ – och hotellpersonal till servering och kockar, och naturligtvis vaktmästare och vingårdsansvariga. Tillsammans skapar vi en hemtrevlig och välkommande atmosfär, som också är miljövänlig!

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster ett grönt, skönt och omtänksamt alternativ. Samtidigt som vi skapar en god och hälsosam miljö för våra medarbetare.

Varmt välkomna till oss!


Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se e-post

Följ oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!