Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett nyhetsbrev från Sollebrunns Betongelement – September 2017

Klart med ny VD för
Sollebrunns Betongelement

Per Antonsson!
Så heter vår nya VD och han tillträder sin tjänst hos oss på Sollebrunns Betongelement 1 november. Per kommer närmast från Södra Skogsägarna och Värö bruk och nedan möter du honom i en ”exklusiv” intervju.

Läs mer >>


Kompletta stommar till 164 lägenheter i Nacka

I vacker skärgårdsmiljö i Nacka kommun och med utsikt över Skurusundet och gattet Stäket, där svenskarna en gång besegrade ryssarna på tidigt 1700-tal, har Sollebrunns Betongelement under ett par års tid varit med vid uppförandet av en helt ny stadsdel. Allt på uppdrag av NCC och detta till ett totalt ordervärde av ca 65 miljoner kronor.

Läs mer >>


Förlänger med Alingsås HK

Sollebrunns Betongelement förlänger sitt samarbetsavtal av silverdignitet med Alingsås HK även över säsongen 2017-2018. Därmed är man inne på sitt femte år som partner till ett av Sveriges bästa handbollslag under de senaste åren. Något som gläder...

Läs mer >>

Christoffer Ängberg – ny produktionsledare

Alltsedan i april är Christoffer Ängberg ny produktionsledare på Sollebrunns Betongelement. Christoffer är 31 år och har jobbat på företaget sedan 2005 – senast som gjutare innan han iklädde sig den nya...

Läs mer >>


Sollebrunns Betongelement AB | Magravägen 201 | 441 74 Sollebrunn sollebrunnsbetong.se | info@sollebrunnsbetong.se
Tel. 0322-432 05

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!