Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Har du ett champagneglas till hands? Höj det i sådana fall. För nu är det september och jag förklarar…

JUBILEUMSHÖSTEN IGÅNGSPARKAD!!!

20 september kommer första firartillfället. Då hänger vi i konserthuset, lyssnar på Trio Bandarco och charmar nyfikna västeråsare. https://www.evenemang.se/vasteras-konserthus/trio-bandarco.html

Calle och Bruno håller en pröva på-workshop mellan 18 och 19, skicka dit alla som ni tror behöver det, och kom gärna dit och stöddansa och sprid glädje. Eller om ni hellre vill, ta en bit mat och umgås, huset och restaurangen öppnar 17.30 och konserten börjar vid sju.

Det finns ett litet dansgolv, det här är visserligen konserttango men vi är hjärtligt inbjudna att dansa om vi vill. Och så kommer Håkan att DJa i anslutning till konserten, och då finns det inget som kan hindra oss att slå klackarna i golvet!

Konserthuset arrangerar sådana här onsdagskonserter i samarbete med lokalt dans- och musikliv, och det är ett bra tillfälle att bjuda in kollegor och grannar och låta dem uppleva tangon. Vi hoppas på skön after work-känsla, riktigt bra musik och chans att visa upp oss för nyfikna västeråsare!

Vi hoppas också på att höras och märkas inför detta arrangemang. Håll ögon och öron öppna och hjälp till att sprida det glada budskapet.

Det var alltså första 20-årskalaset:

20/9 på konserthuset, konsert med Trio Bandarco

Nästa tillfälle blir den 28 oktober då vi firar Milonga Sentimental på Malmabergs mötesplats. Då erbjuder vi det bästa Tango Buenos Aros har att erbjuda - vår traditionella Tango y Vinos med knytkalas och världens trevligaste dansare! För att göra något kul av vårt 20-årsjubileum så har festen 20-talstema. Låt det inspirera ditt klädval, kanske associerar du till flotta cocktailpartyn eller till gangsterfilm, eller till tangons barndom i ruffiga hamnkvarter. Plisserat, kritstrecksrandigt, en eller annan liten fjäder?

Här finns också tillfälle att minnas och glädjas tillsamman - om du vill framföra något vid middagen pratar du med Arnaldo eller Heike, som är värdpar för kvällen, eller med mig, Sigrid. (heike.graf@sh.se, sigrid.renklint@gmail.com)

Vi kommer att visa bilder under kvällen. Har du någon bild att dela med dig av från föreningens historia? Mejla den till Karl-Åke på adressen karl-ake.ka@telia.com

Vi kommer att tjata mer om det kalaset så småningom, men just nu räcker det att veta att..

Det andra 20-årskalaset, Milonga Sentimental, börjar kl 19.00 på Malmaberg den 28/10. Knyt och 20-talstema.

Det blir fler kalas! Den 25 november intar vi konserthuset igen, och nu blir det världspremiär! Dans till en orkester bestående av Jens Lundberg, bandoneon, Love Nilsson, saxofon/flöjt, Cecilia Hultcrantz, violin, Stefan Wingefors, piano, och Fredrik Bergman, kontrabas. och vi hoppas på att fylla huset med dansvänner från när och fjärran! Putsa juvelerna och bädda soffan - det är säkert gästande vänner som vill ha en sovplats. Använd vår facebookgrupp till att snacka om det.

https://www.facebook.com/groups/119961214711222/

Vi kommer att sälja biljetter via föreningen för dans och mat, köper du genom oss så bjussar vi på ett glas till maten. Det går också att köpa bara entré via västmanlandsmusiken. Vi återkommer med mer info när det närmar sig.

Nog om det för tillfället.

Tredje kalaset 25/11: större och snyggare än nånsin!

Vi trappar ner med ett sista kalas 17 december: El milonga Blanco! (den vita milongan) Det är en förlängd söndagsdans, och det kommer finnas något smått att smaska på. Kom i vita kläder (och glitter!), så blir rondan ett vacker luciatåg.

Sen tar vi igen oss lite..

abrazos från festgänget: Robban, Ragnar, Bittan, Heike, Arnaldo och Sigrid


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!