Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

En hälsning från semester i soffan.

 Vi har haft en hel del aktiviteter på sistonde.

Surahammars kommun bjöd in till tango på Suradagarna. Vi var 10-15 personer som hade nöjet att provdansa till Bandarco som kommer till Västerås konserthus den 20 september. Vi som var där kan alla intyga att det var mycket bra och fantastikt duktiga musiker, så vi har något att se fram emot till Jubileumsdans i september. Jag rekommenderar varmt att ni alla kommer till detta evenemang. Surahammarsborna var nöjda med vår dans och med musiken.

Vi har varit inbjudna av en annan dansförening -A Bailar - för en provapå-workshop. Peter och Helena höll i workshopen och ca 10-12 par var där och dansade tango. Alla var nöjda och många var nyfikna på vår förening efterås.

Beltango kom och spelade på Djäkneberget, och så de spelade! Och som vi dansade! Vi var många som gjorde denna denna kväll till en braksuccé! Ett stort tack till alla som var med och ordnade med detta. Även denna kväll var det provapåworkshop och denna gång var det Calle och Katarina som höll i lektionen. Dryga 20 par var på workshopen och testade tango.  

Nu är inte sommaren slut ännu utan vi har fler event på gång. Vi kommer att har premiär för Tangocafé - ett förhoppningsvis återkommande event. Till premiären har vi nöjet att presentera vår egen Lars Hedberg.

28 juli på Gäddeholms Café trubaturen Lars börjar kl 14.00 och dansen börjar efter han har spelat färdigt. Caféet är öppet till 17.00 men milongan fortsätter.

Om utställningen:

TANGO - En fotografisk utställning som har sin utgångspunkt i närvaro, känslor och stämningar. På dansgolvet, i tangons intima närhet; med stillhet, intensitet och koncentration, möts människor i en tre minuters omfamning som kan vara för evigt…
Kl 14 Vernissage 28 juli 2017. Gästartist: Trubaduren Lars Hedberg berättar och sjunger om tango Kl 16- tills vi är nöjda ca 20.00 . Milonga/Tangodans med DJ Graciela Loscalzo. Alla tangodansare varmt välkomna
FOTOGRAFLars of Sweden larsofsweden.se

Lars of Sweden…strävar efter att fånga poetiska ögonblick genom fotografering. Lars älskar att ta sin kamera ut på gatorna, i naturen och i mötet med människor. Bredvid fotografi arbetar också Lars också som trubadur och låtskrivare. En musikalisk känsla präglar hans bilder ... Lars bor idag i Västerås.

Kursverksamhet i höst:

Det kommer att bli A- till D-kurs även i höst.

A-kurs startar: 24 september

Lärare: Xiomara och Peter

B-kurs startar: Förhandling pågår

Lärare: Ulla, Anna-Stina och Roger

C-kurs startar: 7 september

Denna termin är det boleo, gancho, barrida och saccada - dessutom ska vi väva in musikalitet.

Lärare: Ernesto Garzón, Rita Caldas 3 ggr

Repitatörer:

Del 1: Sigrid & Lars (Boleo, gancho och musikalitet)

Del 2: Katarina & Calle (Barrida och Saccada)

D-kurs starta 7 september

Lärare:  Ernesto Garzón, Rita Caldas

Tangokramar

Styrelsen


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!