Qleader
 

Sommarmingel 15 juni!

Välkommen till Gamla teatern på mingel med snittar och champagne den 15 juni klockan 17.30. Om vädret tillåter håller vi till ute i Trädgården. För 100:- kronor får du ett glas skumpa och snittar.

Logga in på nya hemsidan och anmäl dig i kalendariet på hemsidan genom att följa denna länk. Du klickar på en liten gul knapp för att anmäla dig. Du kan också se vilka andra som anmält sig här. Gör detta senast 10 juni.

På minglet kommer ni att kunna se och känna på den nya hemsidan och styrelsen kommer att presentera planerna för hur vi nu ska kunna utöka nätverket och locka fler kompetenta kvinnor att bli medlemmar.

Under året som gått har styrelsen arbetat mycket med hur nya hemsidan och vår grafiska profil ska se ut samt att få igång projektet. Men nu är det dags att fokusera på er - våra medlemmar och att få in ännu fler medlemmar.

Ett första steg i det arbetet är en höstaktivitet 6 september på temat:

Styrelsearbete - förväntningar på styrelseledamöter, hur går rekrytering till och hur ska man karriärplanera för att bli invald.

Så boka in detta datum i din kalender redan nu om du känner att det är något som intresserar dig.Tanken är att vi också ska bjuda in de övriga kvinnliga nätverken i regionen.

Vänliga hälsningar styrelsen för Qleader!

Har du problem med att logga in på nya hemsidan, kontakta Patricia på 070-585 19 10 så hjälper hon dig på en gång.

 

 
Visa nyhetsbrevet i webbläsaren - Avsluta min prenumeration
 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!