Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Helgkurser:

23 juli:
Mandom, Mod & Morske Män
(dagkurs för män)

5-7 augusti:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

16-21 augusti:
Livets Goda
Cadillac, Frankrike
(fortsättning för par)

2-4 september
YONI helgkurs
(för kvinnor)

5-7 augusti:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

Andra evenemang:

15-20 juli:
Sexsibilityfestivalen
(Norrköping)

 

Tillbaka från paradiset...

Livets Goda i Bordeaux

Än en gång har vi skapat paradiset på jorden, med vår lyxiga kärlekskurs Livets Goda, på den lilla vingården Chateau Garreau, i den lilla gulliga byn Cadillac, strax söder om Bordeaux – alltså i ett av världens finaste vindistrikt, med tusentals vingårdar sida vid sida i det fantastiskt vackra, böljande gröna landskapet.

Det blev i maj i år den nionde gången vi arrangerade detta magnifika fyrverkeri av intensiv njutning på den lilla vingården Chateau Garreau. Och i augusti finns det faktiskt en chans för dig och din partner, om ni är snabba – vi har plats kvar för ett par till! Sex par är bokade sedan lång tid tillbaka, men vi får alltså plats med sju par.

Chateau Garreau

Som vi brukar göra på Livets Goda varvade vi sköna kurspass innehållande allehanda tantriska lekar och kärleksövningar med andra upplevelser – från stilla måltider vid poolen till sköna utflykter, som vinprovningar på ett par olika lokala vingårdar, cykelturer, guppiga åkturer i de två gamla Citroën CV2:orna (när de behagade fungera), shopping på den illustra lördagsmarknaden i Cadillac, samt förstås fantastisk mat & utsökta viner varje dag.

Mat & vinDen underbara maten och de ljuvliga dryckerna - bara det är värt resan till Cadillac!

Våra underbara vänner Claes och Titti stod för all fantastisk matlagning den här gången. De har 30 års erfarenhet som krögare, och har nu sadlat om till att hålla tantriska relationskurser, så ingen hade kunnat göra en bättre insats för att ytterligare förhöja nivån på vår kurs. Det är alltid härligt att samarbeta med riktiga proffs! Och maten... Jag kan drömma sköna drömmar om en del av de osannolikt delikata maträtter vi har fått smaka under veckan - vad sägs om champagnegratinerade ostron och tryffelpotatismos?

Erotiska festen!

Att festa och ha roligt är en mänsklig rättighet! En programpunkt vi aldrig missar på dessa kurser är en erotisk fest. En kväll ägnar sig kursdeltagarna åt kollektiv matlagning, gärna uppklädda i sexiga kläder (eller kanske naket med erotiska accessoarer, smycken och liknande). Det brukar alltid bli väldigt roligt, med överdådig mat, busiga lekar och härlig samvaro.

den lilla ostronodlarbyn L'HerbeI den lilla byn L'Herbe får bara ostronodlare bo.

Vi åkte förstås också till L'Herbe, den lilla pittoreska ostronodlarbyn vid Atlanten, för en härlig lunch med de färskaste och finaste ostron man kan hitta någonstans. Efter denna delikata spis tog vi eftermiddagen på stranden, för sol och bad i de höga vågorna vid den bedövande vackra atlantkusten.

Bad i Atlanten

Detta är utan tvekan vår mest intensivt upplevelsespäckade kurs. Vi ägnar dagarna åt kursövningar, lekar och underbara upplevelser, på ett sätt som är alldeles unikt. Vissa moment har vi alltid med, men varje kurs blir också helt unik – delvis på grund av kursupplägget, som vi alltid vill utveckla, men också förstås på grund av gruppkonstellationen, deltagarna.

Denna gång utforskade vi både mjuka och mer intensiva sensationer, med hjälp av kraftfulla andningstekniker, stilla och dynamisk tantra, lite smisk och pisk och andra mer intensiva sensationer, samt förstås vår favoritaktivitet – erotiska ceremonier – denna gång en alldeles ny ceremoni som vi inte har haft med på kurs tidigare, en mycket stämningsfull och laddad eldceremoni. Dessutom introducerade vi för första gången på Livets Goda en väldigt spännande och rolig oljeglidningsövning.

Salle de jeu - kursrummet

Alla de övningar vi gör syftar på olika sätt till att öka medvetenheten och närvaron, bejaka kroppen och njutningen, radera ut skam, öppna hjärtat och lekfullheten, förbättra tekniken och stärka relationen till partnern. Som positiv bieffekt av detta brukar kursdeltagare uppleva att de blir mer kärleksfulla och njutningsbejakande på alla områden i livet. Det är alltså inte bara kärlekslivet med partnern som utvecklas.

Hur schemat kommer att bli på Livets Goda i augusti vet vi inte ännu - det kommer säkert att bli en hel del av det som vi hade med på majkursen, men högst sannolikt kommer vi att byta ut ett och annat och lägga in aktiviteter vi inte gjorde då. Omväxling förnöjer!

Jennie tar en promenadSå här kul kan det bli när man är ute på promenad och går bakom Jennie...

En spännande nyhet var att vi denna gång hade en mer blandad grupp än tidigare – halva gruppen hade varit med oss på Livets Goda tidigare, och ville komma tillbaka, och andra halvan var där för första gången. Ett av paren var med oss för tredje gången på Chateau Garreau! Våra kurser är uppenbarligen beroendeframkallande...

Så – eftersom vi för närvarande inte har planerat någon fortsättningskurs, en Livets Goda II (som vi har haft ett par gånger tidigare), fick vi därför denna gång sätta ihop ett program som skulle passa allihop, och det verkade fungera alldeles utmärkt. Vi tycker själva att det var den bästa kursen hittills!

VingårdsbesökKursgrupp på besök på en vingård, för provsmakning och lärospån.

Vi har plats kvar för ett par på Livets Goda i Bordeaux
den 16-21 augusti!

Denna kurs vänder sig till par som har gått kurs med oss förr, företrädesvis Gudomlig Njutning. Ni som också har varit med på vår fortsättningskurs Gudomlig Extas kan eventuellt få ut ännu mer av Livets Goda, men det är ingen förutsättning.

Livets Goda är en fortsättningskurs, och den förutsätter att du har en viss erfarenhet av de tekniker och attityder som vi förmedlar, så att vi kan komma vidare till nya insikter, starkare upplevelser, djupare förverkliganden och högre njutning.

Vi har mycket nytt att bjuda på, så även om ni har varit med oss på Livets Goda förut, så kan ni få er en helt ny upplevelse, en ny resa med nya erfarenheter, nya insikter, fördjupad kärlek och intensivare njutning.

Dessa kurser brukar bli fullbokade väldigt fort, så passa på när du har chansen! Vi kan nog garantera att du inte kommer att ångra dig!

Välkomna att njuta av livet tillsammans med oss i sommar!

Livets Goda i Bordeaux

Läs mer om Livets Goda i Bordeaux:

http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/livetsgoda.html

Fler frågor & svar om Livets Goda i Bordeaux:
http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/livetsgoda_faq.html

Deltagarrespons på Livets Goda i Bordeaux:
http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/lg_respons.html

Livets Goda i Bordeaux


Anmälan och information:

Till både Calle & Jennie:
info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu



Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Calle & Jennie på stranden vid Atlantkusten

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!