Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Kära tangovänner, vilken fantastisk sommar, höst och start på vintern vi kan se fram emot. Det märks verkligen att det är 20-årsfirande och nu vill vi alla fira med just dig!

Vi har redan sparkat igång tisdagsmilongan och Dj-listan ser ut såhär.

Lördagen den 1 juli – Surahammar kl 14.30 till ca 16.00 är det milonga till BandArco med Jens Lundberg på bandoneon. Detta är ett event under Suradagarna och så många som möjligt är välkomna till Surahammars centrum för att dansa en eftermiddagsmilonga.

 

Tisdagen den 11 juli -  Extra allt på djäkneberget. 17.30-18.30 håller Calle och Katarina en workshop för nybörjare. Klockan 19.00-21.00 har vi det stora nöjet att kunna presentera en av Europas bästa tangoorkestrar Beltango.

Att Västerås får möjligheten att bjuda på dans till dessa artister känns alldeles fantastiskt. Något jag lärt mig under mina år i föreningen är den inbjudande välkomnande attityden vi har. Självklart gäller det även här och arrangemanget kostar ingenting för besökare.

 

Fredagen den 28 juli - Premiär för tangocafé på Gäddeholms Herrgård i Västerås. Kom och fika när Ni vill. Dansen börjar Kl 16:00. Vi har nöjet att lyssna och dansa . till den fantastiska discjockeyn Graciela Loscalzo.

 

Onsdagen 20 september – Tango till levande musik, Jens Lundberg med Trio. En fantastisk bandoneonspelare kommer och är med och skapar en toppenkväll. Kom du också och bidra med din närvaro. (se även separat information på buenosaros.org)  

 

 Lördagen den 30 september - TyV (prel)

 

Lördagen den 28 oktober - Tango y Vino Sentimental special! (se även separat information på buenosaros.org)

 

Lördagen den 25 november - Galakväll i konserthusets foajé. En hejdundrandes fest (se även separat information på buenosaros.org)

 

Lördagen 9 december - TyV (prel)

 

Söndagen den 17 december – Söndagstango special (se även separat information på buenosaros.org)

 

Tangokramar

Styrelsen


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!