Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.


Bianca Ingrosso designar en kollektion smycken tillsammans med Guldfynd

Feminina silversmycken med en touch av edge och coolhet. Så beskriver Bianca Ingrosso sin exklusiva kollektion smycken som hon tar fram tillsammans med Guldfynd.

Kollektionen släpps i Guldfynds 118 butiker och webbshop den 13 september.

– Mina smycken kommer att smälta in i din personliga stil och förhöja din outfit. Kollektionen är väldigt feminin med en edgy och cool känsla, säger Bianca.

Bianca Ingrosso är toppinfluencer och dessutom en av Sveriges snabbast växande influencers. Samarbetet med Bianca är Guldfynds tredje designsamarbete med en profil. De tidigare samarbetena med Kenza och Molly Sandén har varit omåttligt populära.

Biancas kollektion består av ett 15-tal smycken i äkta silver i olika finish, med betoning på silver och förgyllt silver som speglar Biancas känsla för trender och stilren design. Kollektionen går under namnet Guldfynd by Bianca och kommer att finnas i alla Guldfynds butiker och i webbshoppen.

– Det roligaste med att designa smycken är hela den kreativa processen. Att få vara med från början av någonting och se det slutgiltiga resultatet som sedan andra människor ska bära, säger Bianca. 

– Att samarbeta med Guldfynd känns självklart. Jag har varit en trogen kund i många år och älskar variationen i deras sortiment. Guldfynd talar till alla tjejer och killar och det stora utbudet gör att man enkelt kan välja själv om man vill köpa smycken som speglar ens personlighet eller om man vill sticka ut rejält för ett specifikt tillfälle, säger Bianca.

Kollektionen släpps i Guldfynds 118 butiker och webbshop den 13 september.


Bianca

Bianca Ingrosso är 22 år, toppinfluencer och dessutom en av Sveriges snabbast växande influencers. Hon driver bloggen biancaingrosso.se och Instagram-kontot @biancaingrosso. Bianca har också en Youtube-kanal Bianca Ingrossosom växer snabbt. Bianca är också aktuell i en andra säsong av den populära tv-serien Wahlgrens värld.

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 118 butiker och webbshop.


 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM BILDBANK FACEBOOKwww.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar så, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!