Qleader

 

Nu är nya hemsidan igång!

Så nu är det hög tid för dig som inte uppdaterat din CV att göra det. Logga in längst uppe till höger på hemsidan. Har du några som helst problem med inloggning eller uppdatering, så tveka inte att ringa Patricia på 070-585 19 10 för en privat guidning över telefon (det är bra om du sitter vid datorn när du ringer).

Vi har också lanserat en publik sida på Facebook som är till för att sprida information om Qleader och att rekrytera nya medlemmar. Här hittar du sidan. Hjälp till att sprida sidan i ditt eget nätverk på Facebook är du snäll. Och gå så klart in och gilla sidan :-)

Interna diskussioner och tips som inte lämpar sig för Facebook är det bra om vi börjar publicera på vår nya hemsida som nu har ett intranät där varje medlem har en egen inloggning.

För att promota dina egna kurser eller events så postar du ett inlägg på hemsidan av typen medlemsinformation. Då ser alla inloggade medlemmar ditt anslag.

Glöm nu inte sommarminglet 15 juni!

Anmäl dig med vändande mejl eller på info@qleader.nu senast 10 juni.

På minglet kommer ni att kunna se och känna på den nya hemsidan och styrelsen kommer att presentera planerna för hur vi nu ska kunna utöka nätverket och locka fler kompetenta kvinnor att bli medlemmar.

Under året som gått har styrelsen arbetat mycket med hur nya hemsidan och vår grafiska profil ska se ut samt att få igång projektet. Men nu är det dags att fokusera på er - våra medlemmar och att få in ännu fler medlemmar.

Vänliga hälsningar styrelsen för Qleader!

 



 
Visa nyhetsbrevet i webbläsaren - Avsluta min prenumeration 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!