Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 15,

2017

Hej på er alla

Idag har vi med annonsen för tränare för det mixade landslaget 201/2018. Är det dig vi söker? Mer info hittar du längre ner samt på vår hemsida.

TK påminner också igen om att det är sista dagen att lämna in om man vill tävla på EM om man skulle kvala vid SM i Luleå. En påminnelse om detta har gått ut i mejl till alla föreningar.

Informationen om Active Cheer är med i dag igen, har ni någon i er förening som skulle vilja jobba med detta? Har ni några frågor ni vill ställa till vår projektledare Carina? Bara hör av er, mer info längre ner.

Jag påminner igen om att skicka in saker som hänt eller skall hända i era föreningar! Alltid roligt att kunna sprida information och inspiration till andra.

Önskar er alla en fin fredag och helg!

Tjipp och hej
Kia


SCF söker landslagstränare för svenska mixade landslaget 2017/2018

Vi söker dig som brinner för landslagsverksamhet i cheerleading och som skulle se det som en ära att få vara tränare för Sveriges mixade landslag. För att kunna göra en rättvis bedömning så behöver vi veta mer om vem du är och varför just du borde vara landslagstränare säsongen 2017/2018. Vi ser därför att du inkommer med ett CV där följande information ska finnas presenterad:

  • Kort om vem du är
  • Din träningshistorik
  • Dina tävlingsmeriter som tränare
  • Dina utlandserfarenheter som tränare
  • Vilka dina styrkor resp svagheter är som tränare
  • Berätta kort om varför just du borde bli utsedd till landslagstränare

Arbetet kommer vara på ideell basis men ersättning för resor o boende kommer att utgå.
Vi vill att du skickar in din intresseanmälan senast den 4 juni 2017 till lu@cheerleading.se

För mer information samt vid eventuella frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vi ser fram emot att få höra från dig!!


Whats up??

Vad händer hos er?

Har det hänt något kul hos er? Glöm inte och skicka in några rader till mig och någon bild. Det kan vara allt från stor till smått. HAr ni startat en ny grupp? Har ni haft ett kul läger med nytt upplägg? Har ni haft någon rolig uppvisning eller sammarbeta med någon annan förening?

Delge till mig så jag kan skicka vidare till andra, det kan säkert inspirera era cheerleadingkompisar runt om i landet.


Active Cheer!

Active Cheer är framtaget i Finland år 2014. Konceptet har utvecklats under åren och erbjuds idag hos ca 15 finska föreningar. För oss i Sverige är det här ett helt nytt spår inom Svensk cheerleading. Vi har därför tillsatt ett pilot-projekt under april-december 2017.

Den första uppgiften för projektet är säkerställa översättning av omfattande material. Lika viktigt är att engagera ett antal pilotföreningar som ansvarar för att testa utbildning och upplägg med start 21 maj.

Medverkan innebär i det här skedet att du behöver ha en positivt nyfiken inställning till vad Active Cheer är och skulle kunna bli. Du behöver ta emot feedback från aktiva medlemmar samt kommunicera lärdomar tillbaka till projektledningen. Det du får, är möjligheter att påverka genom att på ett konstruktivt sätt utvärdera tillsammans med andra.

Ta chansen!

Anmäl ditt intresse för medverkan som Pilot till projektledare Carina Andersson e-post: activecheer@cheerleading.se
Skriv i ämnesraden: "Intresseanmälan" och ange dina kontaktuppgifter.
Välkommen!
Senast 2017-05-17 


Rapport från The Summit

Föreningen Twister Cheer Elites tre juniorlag J1, J2 och J3 har varit och tävlat på The Summit. En tävling som avgjordes i Orlando, USA under helgen 5-7 maj. Kvalplatserna till tävlingen fick de genom Jamfest Nordic 2016.

Lagen tog sig inte vidare till final, men är ändå nöjda överlag. Rapporterna talar om en fantastisk vecka och lagen kommer åka hem med kärlek, utveckling och stärkt laganda bagaget. De har växt flera meter på dessa dagar, inte minst efter det lyckade genrepet innan tävlingarna.

De sägs alla nu vara supertaggade inför RM / SM i Cheerleading 2017, som avgörs i Luleå den 27-28 maj. Dessutom ska några av medlemmarna tävla redan nästa helg på Jamfest Nordic i Nyköping.

Junior 1 tävlade i small junior level 1, med totalt 41 lag i klassen. Twisters placerade sig på plats 25. Junior 2 och Junior 3 tävlade i Small junior, med totalt 50 tävlande lag. Twisters två lag, varav det ena normalt tävlar i level 2, placerade sig 28 och 29.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!