Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett nyhetsbrev från Sollebrunns Betongelement – April 2017

Rofyllda hem i idyllisk miljö

Under den rubriken pågår byggnation av Brf Herrgården som består av 37 lägenheter i idylliska Ingared, beläget en mil från Alingsås och en halvtimmes väg från Göteborg. Lägenheterna är inrymda i fyra huskroppar om tre respektive fyra våningar i ett gammalt herrgårdsområde. Strax bakom ortens q-märkta ladugård byggs de nya flerbostadshusen.

Läs mer >>


Kompletta stommar till NCC-projekt i Stockholm

Under senare tid har Sollebrunns Betongelement varit engagerade i en rad större bostadsprojekt i Stockholm – allt under NCCs flagg. Totalt pratar vi om uppemot 200 lägenheter och i samtliga fall svarar Sollebrunns Betongelement för leverans av kompletta stommar.

Läs mer >>


En riktigt ”jobbig” mässa – som gav resultat

I början av mars arrangerades mässan Mötesplats 2017 på Estrad Alingsås – och på plats med en egen monter fanns Sollebrunns Betongelement. Mötesplats 2017 är en jobb- och utbildningsmässa med fokus på rekrytering, utbildning och företagande.

Läs mer >>

Vi blir allt fler…

Trycket i produktionen är stort, varför vi stadigt rekryterar ny personal för att hinna med. Dels är detta ett tecken på att det byggs som aldrig förr, dels ett kvitto på att kunderna är nöjda med oss genom att vi levererar bra produkter, vilket i sig är glädjande.

Läs mer >>


Sollebrunns Betongelement AB | Magravägen 201 | 441 74 Sollebrunn sollebrunnsbetong.se | info@sollebrunnsbetong.se
Tel. 0322-432 05

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!