Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 11,

2017

Jag kom fullständigt av mig i arbetet idag när jag nåddes av den fruktansvärda nyheten om vad som drabbat Stockholm och flera människor där.

Mina tankar finns hos alla de drabbade och alla som på något sätt påverkats av denna fruktansvärda händelse.

Cheerinfo har en del info idag men mitt inlägg blir inte långt.

Jag är skakad och ledsen. Jag hoppas ingen av alla våra fantastiska cheerleaders i Stockholm drabbats.


Ta hand om varandra idag.
Kia


Vad händer hos er?

Har det hänt något kul hos er? Glöm inte och skicka in några rader till mig och någon bild. Det kan vara allt från stor till smått. HAr ni startat en ny grupp? Har ni haft ett kul läger med nytt upplägg? Har ni haft någon rolig uppvisning eller sammarbeta med någon annan förening?

Delge till mig så jag kan skicka vidare till andra, det kan säkert inspirera era cheerleadingkompisar runt om i landet.


Utbildningar 2017 - Förtydligande

UK vill tydliggöra att det nya utbildningsystemet gäller från 1 juni 2017.

Vi vill även klargöra att självklart gäller era utbildningar som ni gått tidigare och ni behöver inte gå om några utbildningar.

För att tydliggöra vill vi även säga att Basutbildningen förändrats och är nu bara en dag. Ledarskapsutbildningen som är ny kommer också ligga på en dag. Dessa två utbildningar tillsammans motsvarar den gamla basutbildningen. Har ni gått den gamla Basutbildningen behöver ni inte gå dessa två nnu.

Dock kan man kan gå ledarskapsutbildningen oavsett tidigare kurser/erfarenhet då dena är ny med lite nya delar.

Utbildningarna kommer under 17/18 att gå ort- och ordningsvis, vilket kommer innebära att Ledarskapsutbildningen läggs på lördagen och Basutbildningen läggs på söndagen så man har möjlighet att gå på båda och vi reducerar resandet för er.  Vi kommer ej lägga flera utbildningstillfällen på samma ort.

Undrar ni något och känner er osäker kontakta oss i UK på uk@cheerleading.se

Utbildningskommittén

 

 

 


Vi söker arvoderad projekledare

Projekt bedömningsutveckling

Vi söker nu en arvoderad projektledare för bedömningsutveckling.

Bakgrund
Cheerleading en relativt ny sport där den allmänna kunskapen inom bedömning är låg. Både för aktiva, tränare och publik såsom föräldrar behöver större insikt i bedömningsdelen. Utbildningen som finns idag har stora krav på förkunskaper är både kostsam och tidskrävande. Ett grundläggande steg där man utvecklingar bedömningsinsikter skulle gynna tränare för tävlingslag, de som är allmänt intresserade och även tjäna som ett försteg innan domarkursen.

Syfte
Utveckling insikt i och kompetens om bedömning inom cheerleading.

Mål
Att ta fram utbildningsmaterial för föreläsningar och studiecirkel som är certifierade genom SISU. Studiecirkel handleds av någon som har gått domarutbildning. Föreläsningmaterialet kan också hanteras av någon som har genomgått domarutbildning.

Ansökan skickar ni in till scf@cheerleading.se och vi vill vill ha din ansökna innan den siste 15 april.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!