Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Helgkurser:


17-22 maj:
Livets Goda
Cadillac, Frankrike
(fortsättning för par)

2-5 juni:
TantraLila
Norrköping
(för alla individer oavsett relationsstatus)

10-12 juni:
Gudomlig Njutning
Oslo
(för par)

22-24 juli:
Gudomlig Extas
Stockholm
(för par)

5-7 augusti:
Gudomlig Njutning
Stockholm
(för par)


 

Detta är till dig som har varit med oss förr,
Kärlek, Liv & Lust på Skeppsudden:

TantraLila

Nu kommer en ny kurs för dig som vill utvecklas, leva mer, andas djupare, bli starkare i din livslust – och urkraft!



TantraLila betyder lekfull tantra, tantralek, eller den tantriska leken, och det är därför ett perfekt namn för den variant av tantra som vi presenterar, här i form av en dynamisk och flödande kärlekskurs, med fokus på lek, utforskande, intensiva upplevelser och möten, njutning, livslust och extas.

Kropp och själ är ett – andlig utveckling kan alltså uppnås genom fysiska handlingar, och kommer även att upplevas genom starka fysiska sensationer. Beröring, dans, rörelse, andning, ljud och dynamiska lekar är därför viktiga verktyg för att nå din allra innersta essens. Kroppen är i sanning ditt heligaste av tempel.

Verktygen vi använder är hämtade från många olika discipliner – tantra, shamanism, kontaktimprovisation och dynamisk improvisationsteater. Vitsen är inte att framhäva en viss teknik framför en annan - vi använder det som fungerar för att komma vidare på resan.

Vi kommer att ägna oss åt dynamisk tantra, stilla tantra, tantrisk energiorgasm, närvaroövningar, guidade meditationer, ceremonier, konsten att säga NEJ, kontaktimprovisation, intensiva fysiska sensationer, andning, rörelse och ljud – kanske kroppsmålning och shamansk trumresa – och självklart reflektion och samtal.

Denna kurs är öppen för alla – både för dig som inte har en partner och för dig som lever i en relation, oavsett om du har din partner med dig eller ej, samt förstås helt oberoende av vilken sexuell preferens du har. Den största skillnaden gentemot våra parkurser är just det att denna kurs inte alls är parorienterad, utan snarare individ- & grupporienterad. Målet är att du ska beredas möjlighet att utforska din relation till dig själv såväl som din omvärld.

Skeppsuddens kursgård

Plats: Skeppsuddens kursgård utanför Norrköping, en av Sveriges vackraste kursgårdar, med utsikt över havet, härliga omgivningar, stor bastu med panoramafönster, bad i Bråviken och god mat. Du som har varit med oss tidigare vet hur fint det är – och i juni är det finare än någonsin!

Så – vad skiljer TantraLila från Kärlek, Liv & Lust?
TantraLila är en helt ny kurs, som ersätter vår gamla Kärlek, Liv & Lust, som Calle & Jenne har hållit 11 gånger sedan sommaren 2007.
Du som har varit med på Kärlek, Liv & Lust kommer att känna igen en del i TantraLila – men det kommer också att vara en hel del som är nytt och annorlunda. Det kommer att vara ännu mer inriktat på fysiska upplevelser snarare än teori och prat, i kontaktimprovisation, beröringsövningar, stilla och dynamisk tantra.
En stor skillnad är att TantraLila leds av Calle ensam, med hjälp av assistenter. Ni som vill ha Calle och Jennie tillsammans som kursledare får komma på en parkurs!  :-)

TantraLila kommer garanterat att bli minst lika rolig, dynamisk, lekfull och utvecklande som Kärlek, Liv & Lust!!!

Kursledare: Calle Rehbinder
Assistenter: Lisa Salamon, sexsibilitycoach, samt Linda Skjevik.

Ett helt unikt erbjudande! Passa på!

Du som har varit med oss tidigare på Kärlek, Liv & Lust, kan få en introduktionsrabatt på TantraLila - jag slår av 500:- för dig som är kursdeltagare sedan tidigare hos oss.

Du får också 500:- rabatt för varje kursdeltagare du lyckas värva.

Hör av dig till mig, så snart du kan!

För anmälan och information:
Calle Rehbinder
mobil: 070-79 76 333

e-brev: info@cirkuseros.nu


Läs mer om TantraLila på Cirkus Eros!

Massor av njutning tillönskas dig!


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 



Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!