Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner!

Tango Buenos Aros fyller 20 år i år! Och nu undrar många: blir det en fest?

Nej.

Det blir flera fester, det blir en hel jubileumshöst!!

Vi firar i samarbete med Konserthuset och Länsmusiken. De har bjudit in bandoneonspelaren Jens Lundberg att vara “husmusiker” under hösten, han kommer att sätta ihop band och spela för oss och göra mindre konserter i länet. Vi presenterar honom mer senare, så länge kan ni kolla in honom på hans hemsida www.jenslundberg.com.

Så här härlig kommer jubileumshösten att bli, ta fram kalendern och håll i hatten:

Onsdagen 20 september blir det milonga med levande musik. Konserthuset bygger sin “lill-lördag” kring oss och Jens Lundberg, som kommer med en trio. Vi passar också på att kicka igång kursterminen med en pröva på-workshop för nyfikna.

Lördagen den 28 oktober blir det Tango y Vino Sentimental special!

Vi firar våra 20 år med att färdas tillbaka till 20-talet, låt gärna det inspirera kläder och matval. Det var en tid när tangon var farlig och skitig, och dansades på skumma ställen. Vi kommer att förse er med inspirerande filmklipp framöver, men ni kan redan nu börja odla en gangsterkänsla för kvällen.

Under middagen, som vi som vanligt fixar tillsammans med knyt, finns det möjlighet att roa eller oroa - sjung, tala, dansa, spexa! Vill du bidra, prata med någon av oss i jubileumsgruppen. Vi kommer också ordna någon sorts fotovisning, så plocka gärna fram foton från föreningens långa liv. Vi återkommer med info om det, men bilderna ska vara digitala, plåta av pappersbilder eller annat du vill ha med.

Detta är festen när vi njuter av nuet och blickar bakåt.

Lördagen den 25 november blir det galakväll i konserthusets foajé.

Detta blir en glittrande kväll, då vi fyller huset med dansare från när och fjärran och musikintresserade västeråsare. Jens Lundberg kommer med kvintett och spelar. Det kommer att finnas lättare mat att köpa i restaurangen. Det kommer finnas prasslande klänningar, bubblande vin, tindrande ögon, världsarvsklassad musik och dans!

Det här är kvällen när vi firar oss och trycker ifrån i ett kraftfullt, sugande steg mot framtiden!

Söndagen den 17 december

Vi avrundar vår makalösa höst med en Söndagsdans Special, extra lång milonga och champagne om det fortfarande finns något kvar i jubileumskassan…

Jubileumsgruppen, som består av Ragnar (ragnar.bergqvist@telia.com), Bittan, Arnaldo, Heike (heike.graf@sh.se), Robban (rosenmannen@hotmail.com) och Sigrid (sigrid.renklint@gmail.com), tackar för uppmärksamheten!

Till sist vill vi ge er lite skön jubileumsstämning, här finns filmen från 10-årsjubileumet. www.youtube.com/watch?v=tSBjmXlSjoM

Varma tangokramar från jubileumsgänget!


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!