Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SBR Byggutbildning 3/2017

SBR erbjuder ett stort utbud av utbildningar inom flera ämnesområden.

Hela kursprogrammet hittar du här: Kursprogram och anmälan

Vi erbjuder även företagsanpassade kurser, vi har nyligen haft två kurser för HSB på olika orter. Den ena kursen handlade om entreprenadjuridik och den andra om AMA AF och AMA hus. Bägge ägde rum på deras respektive kontor. För mer information om företagsanpassade kurser läs mer här

Ge din karriär ett försprång!
Vi har nu lanserat SBR karriär innefattandes talangprogram, kompetens, utveckling samt jobbanonser för ingenjörer. Den sidan finner du här

Välkomna!


ABK 09

3 april Stockholm

Kursen ger dig grundläggande kunskaper avseende ABK 09. Efter kurstillfället har du kunskaper i både beställarens och konsultens skyldigheter och rättigheter. 

För mer information och anmälan klicka här


Kontrollansvarig, KAs roll

3 april Göteborg

Denna kurs vänder sig till dig som arbetar som Kontrollansvarig och vill ha mer kunskap samt info gällande kontrollplaner och det praktiska arbetssättet.

För mer information samt anmälan klicka här


Fuktmätning – Fukt och mögelskador

19-20 april Stockholm

Syftet med denna kurs är att deltagarna skall lära sig grunderna i byggfysiken (fukt) samt förstå och kunna utföra en korrekt fuktmätning. 

Anmälan samt mer information här


Överlåtelsebesiktning

24-28 april Stockhom

Syftet med kursen är att deltagarna ska förstå hur en överlåtelsebesiktning ska utföras med riktlinjer för uppdragsbekräftelse och utlåtande. 

Anmälan samt mer information finns här


Annons:


Kontrollansvarig enligt PBL

24-27 april Göteborg

För dig som vill bli certifierad kontrollansvarig. För certifiering finns krav på utbildning/arbetslivserfarenhet m.m enligt Boverkets regel BFS 2001:14 KA 4 med ändringar.

För mer information samt anmälan klicka här


SBRs Talangprogram

Start hösten 2017

Syftet med programmet är att spetsa din kompetens som ingenjör inom bygg och fastighetsbranschen, skapa ett kunskapsutbyte & ett utökat nätverk.

För mer information samt anmälan klicka här


Företagsutbildningar

SBR kommer med kursen till er, precis som ni vill ha den!

Ett smart sätt om ni vill utbilda flera i företaget är att vi kommer med kursen till er. Ni undviker resor och hotellkostnader och får en kurs klippt och skuren efter era önskemål.

Mer information


SBR Byggingenjörerna AB, Gävlegatan 15, 113 30 Stockholm
Tfn 08-462 17 90  E-post: info@sbr.se  www.sbr.se

facebooklinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!