Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

REAstart måndag 27/2

50% rabatt på alla kläder och skor i butiken.

OBS! Gäller ej strl.50/56, regnkläder eller gummistövlar.


WEBBSHOPPEN HAR ÖPPNAT

Handla när DU vill! Jag fyller på med nya plagg varje vecka. Gör ditt köp i nätbutiken och hämta ut det i Ängelholmsbutiken...eller få det hemskickat. Du kan betala med ditt betalkort eller via PayPal. Smidigt och enkelt! OBS! Kläderna i webbshoppen är INTE tillgängliga till försäljning i Ängelholmsbutiken.


NY HEMSIDA

Just nu tar jag hjälp av företaget SMARTSAJT för att skapa en ny hemsida till Lilla Tigern. Inom det närmaste kommer ni att se en ny, fräsch och lättöverskådlig hemsida när ni klickar in på lillatigern.se.


INGEN INLÄMNING v.8 & 9

V.8 och 9 kommer det att plockas fram och förberedas för alla vårkläder och skor. Därför har jag ingen möjlighet att ta in kläder under dessa veckorna. Dock kan jag ta in leksaker samt kläder från märkena som finns på webbshoppen (se vilka märken det gäller under rubriken MÄRKESKLÄDER här intill).


Öppet: mån.-fre. 11-18

               lör. 10-14

LEKSAKER

Det säljer mycket leksaker! Rensa där hemma och kom in med sakerna. Tänk på att de ska vara hela och avtorkade samt ha fungerande batteri om detta krävs.


MÄRKESKLÄDER

Tar emot kläder från följande märken till webbshoppen: Polarn o Pyret, Pomp de Lux, Me&i, Molo, MeToo, Newbie, Zara, Mexx, Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger.


BABYKLÄDER

Nu finns det en hel vägg med babykläder, strl.50-68, i butiken.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!