Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Helgkurser:

23 juli:
Mandom, Mod & Morske Män
(dagkurs för män)

5-7 augusti:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

16-21 augusti:
Livets Goda
Cadillac, Frankrike
(fortsättning för par)

2-4 september
YONI helgkurs
(för kvinnor)

5-7 augusti:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

Andra evenemang:

15-20 juli:
Sexsibilityfestivalen
(Norrköping)

 
Sommaren är här!
Jennie badar

Livet

När döden är nära blir det så tydligt vad som är en kärt i livet. En frände tog nyligen sina sista andetag efter både cancer och hjärnblödningar.  Livet kan vara så skört. Det är viktigt att vara tacksam för det man har, och att verkligen njuta av livet - så länge man nu har det.

God hälsa och kärleksfulla relationer är det allra viktigaste i mitt liv.
Jag är tacksam för min starka och friska kropp, att den orkar med mitt liv. Jag är tacksam för min underbara man som bringar så mycket lycka och helande kraft i mig och mitt liv. Jag är tacksam för mina stöttande och älskande föräldrar. Jag är tacksam för min kära och smarta bror. Jag är tacksam för mina kloka och kärleksfulla bonusbarn. Jag är tacksam för att jag har lojala och nära vänner. Jag är tacksam för att jag har ett vackert hem som jag trivs ljuvligt i. Jag är tacksam för att jag kan arbeta med det jag älskar att göra.
Jag är tacksam för att mitt liv alltid blir roligare och roligare!

Livets Goda i Bordeaux

Vi har nyligen kommit hem från Frankrike där vi tillbringade en vecka tillsammans med sex deltagarpar, samt våra vänner Claes och Titti som stod för all fantastisk matlagning, på vår njutningsspäckade tantrakurs Livets Goda på ett litet vinslott i södra Bordeaux.

Därefter tog jag och Calle lite semester i Paris, där vi bodde hos min svägerska under några dagar. Vi vandrade runt i den vackra staden, och besökte några museum, varav ett var Musée les Arts Decoratif, ett designmuseum i utkanten av Louvren, med en temporär utställning med sjutton jättevackra bilar ur Ralph Laurens samling! Vi gick förstås på Louvren, och denna gång lyckades vi också hinna se Mona Lisa! Självklart besökte vi också Le Musée de l'érotisme, vid Place Pigalle. Sju våningar med erotisk konst, sexleksaker och andra erotiska objekt från både förr och nu.

Jag har läst några spännande och mycket bra böcker om relationer sista tiden som jag vill rekommendera.
Först ut har vi Resurrecting Sex av David Schnarch som handlar om hur man löser sexuella problem.
Harville Hendrix har skrivit Istället för Skilsmässa och ger goda råd om hur man skapar ett intelligent äktenskap.
Om du vill bredda begreppet genus och är nyfiken på hur det är vara transsexuell kan du läsa Gender Outlaw av Kate Bornstein.
Kolla även in John Gottmans böcker som är mycket läsvärda. Han är terapeut och forskar på hur man skapar goda relationer. Just nu läser jag hans EQ för föräldrar. Hans bok De sju gyllene reglerna är en jag brukar citera!
En annan mycket givande bok är Kvinnor och Skam av Brené Brown och jättebra om man vill ta reda på på vilket sätt skam påverkar ens liv.
En annan bok med samma tema heter Ingen skam i kroppen och är skriven av Sexsibilitycoachen Charlotte Rudenstam.

P.S.
Du kommer väl ihåg att ta din älskling på ett spontant äventyr ibland? Det är en betydelsefull ingrediens i en lycklig relation och som piggar upp i vardagen (vi ska till Chateau Garreau augusti igen och det finns fortfarande plats för ett par till!).

Varma sommarhälsningar från Jennie!


Härliga äventyr med Calle & Jennie i sommar:

Även om vi också kommer att ta en del ledigt under sommaren, så har vi ett digert schema för dig som vill uppleva spännande, roliga, sexiga och härliga äventyr under de kommande månaderna!

linje

Våra kurser

Kurser:

Våra underbara kärlekskurser för par nu i sommar:

Calles dagkurs för män:

Jennies underbara helgkurs för kvinnor:

  • YONI - fre-sön 2-4 september i Stockholm

linje

Bröllop:

Till bröllop kan vi erbjuda en hel del olika tjänster, såsom bröllopsfotografering, Secret Box-foto, allehanda intressanta minikurser och andra upplevelser till möhippan eller svensexan, eller något alldeles unikt som morgongåva - en liten kärlekskurs!
Faktum är att vi även kan erbjuda fantastiskt vackra bröllopsceremonier, i nordisk-hednisk stil. Kontakta oss för mer info!

•••••••

Bröllopsbilder fyllda med kärlek och glädje!
Som ni kanske känner till så är både Calle och jag yrkesfotografer. Vi är riktigt bra på människor, även påklädda...  :-)
Se bröllopsbilder på Jennies fotosida!

Sensuella Secret Box-bilder:
För sensuella nakenbilder som gåva till din partner, eller kanske som ett gemensamt äventyr! 

Se mer bilder på Cirkus Eros för inspiration!

Härliga erotiska bilder

•••••••

Till möhippan eller svensexan:

Vi kan erbjuda små föredrag och miniworkshops för en grupp kvinnor eller män om kärlek, relationer och sex. Nedan är exempel på vad vi kan hitta på. Specialbeställningar går också bra. 

Kärlekens 9 Språk
- Calle eller Jennie håller ett föredrag med några lekfulla övningar om hur du visar kärlek på många olika sätt och därmed stärker kärleksrelationen.

Fantastiskt Sex & Gränslös Kärlek - Calle eller Jennie håller ett inspirerande föredrag om tantran som stärker kärleken och de sexuella upplevelserna. Det kan även ingå en och annan lekfull övning vid behov och efter önskemål.

Krokimålning - Calle (som är professionell illustratör sedan gammalt) målar av bruden/brudgummen och resultatet får du med dig hem som gåva till den nya makan/maken.

Trumresa - Calle håller en shamansk inre resa, en stark upplevelse för hela gruppen, som handlar om att få tillgång till sin styrka/urkraft.

Kroppsmålning - Varför inte låta bruden eller brudgummen bli målad inför den härligt töntiga stadsvandringen? Calle är Sveriges mest erfarne kroppsmålare, och kan måla om vem som helst till vad som helst (nästan). Ansiktsmålningar, halvkropp, helkropp, fina mönster - vadhelst du önskar!

Se mer på Calles hemsida BodyArt Stockholm!

BodyArt - kroppsmålning

•••••••

Morgongåva

För er som vill göra något konkret för relationen och kärleken inför ert äktenskapliga liv tillsammans.

Intimitet & Närvaro - en minikurs med Calle & Jennie – praktiska övningar i att vara närvarande med din partner och skapa den där härliga kärleksbubblan. Enkla och lekfulla övningar med teori om kärlek, relationer och sex.

Tantramassagekurs
- en praktisk minikurs i beröring av HELA kroppen. Ni lär er om beröringens betydelse, tekniker för hur man masserar varandras kön som samt olika typer av beröring på hela kroppen. En blandning av sensuell och erotisk beröring.

•••••••Bröllopsceremonier

Bröllopssceremoni

Calle har hållit mer än 20 bröllop i nordisk-hednisk stil sedan 1997, ett par gånger med Jennies medverkan, och erbjuder denna fantastiskt vackra och stämningsfulla ceremoni i Frejs och Frejas tecken, för kärleken, leken, lusten och livet. Ni behöver inte vara fullt utblommade hedningar för att ha en sådan ceremoni, lika lite som ni måste vara djupt kristna för att tycka om ett bröllop i en kyrka. Det handlar om en yttre form som tar sin avstamp i naturen, och alla de väsen som enligt den traditionen lever omkring oss - och framför allt är det helt enkelt en väldigt vacker tillställning som de flesta brukar uppskatta djupt.

Läs mer om Calles ceremonier på Grimners Runor!

linje

TaktilenTaktil Stimulering

Jennie tar emot för kroppsbehandlingar under sommaren, på Norrmalm eller i Bagarmossen.

Läs mer på hemsidan för Taktil Stimulering.

linje

Coaching

Många skilsmässor börjar på sommaren, när man plötsligt har tid att gräla. Men ändlösa gräl behöver inte vara slutet på en relation – det kan betyda att man har starka känslomässiga band till varandra, men att man helt enkelt inte talar samma språk, och att man kanske har fått för lite samvaro snarare än för mycket. Genom att låta en tredje part få lyssna på era tankegångar, och komma med praktiska råd och skarpa frågor, kan ni hitta helt nya redskap för att fördjupa och förbättra er relation.

Vi tar även emot för samtal och coaching under sommaren.

Ring eller skicka mail för att boka tid.
070 - 79 76 333 (Calle)
070 - 285 10 91 (Jennie)

Läs mer om coaching på Cirkus Eros!

linje

Sexsibilityfestivalen

Sexsibilityfestivalen, 15-20 juli

Sex dagar av sexuellt utforskande, upptäckande och inspiration!
Bejaka livet, kärleken och sexualiteten! Pröva på e
n mängd olika mini-workshops och andra evenemang med flera olika inspirerande lärare inom tantra, intimitet, kärlek och relationer.

Under dessa ljuvliga dagar får du möjlighet att umgås, äta gott, bada, njuta av sommaren, livet och andra livsnjutare.

Vi kommer hålla flera mini-workshops, förstås, och det kommer att vara Tantralek, konsten att säga nej, kroppsmålning – och kanske mer än så.

Plats: Skeppsuddens Kursgård, Norrköping

Läs mer om festivalen på Starsprays hemsida!

linje

Vi önskar dig en ljuvlig sommar!



Med kärlek/Jennie & Calle Rehbinder 


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Cirkus Eros

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!