Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

50% PÅ YTTERPLAGG

Hela v. 4 (23-28/1) är det 50% rabatt på overaller, termoset, termobyxor, jackor och mössor i butiken. 


WEBBSHOPEN I STARTGROPARNA

Nu kommer Lilla Tigerns webbshop snart att öppna. Där kommer det att säljas bla kläder från utvalda märken så som Polarn o Pyret, Me&i, Molo, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Geggamoja, Me Too, Newbie, Mexx, Gant och Pomp de Lux. De kläder som finns i webbshopen kommer INTE att vara tillgängliga i butiken i Ängelholm dock kan man handla i webshopen och sedan hämta ut i butiken för att slippa fraktkostnaden. Om du vet med dig att du har kläder från dessa märken får du gärna lämna in dessa till försäljning inom det snaraste. 


SYNLIGHET

Den sista tiden har jag jobbat mycket med att göra Lilla Tigern mer synlig för de som söker efter second hand för barn. Bl.a. kommer snart Lilla Tigern att ha en helt ny hemsida. Dessutom får man upp både bilder och företagsfakta när man Googlar Lilla Tigern. :-) Förhoppningsvis kommer detta att få ännu fler att hitta till butiken.


Öppet: mån.-fre. 11-18, lör. 10-14

SUCCE!!

Tack alla ni som anmälde er och kom på Lilla Tigerns första ÖPPET LAGER-event! Det får vi göra om!


FLEECE-REA

Än är det kallt ute! 50% på fleece-jackor.


Hör av er innan...

...ni kommer med saker för inlämning. Jag kan ta emot kläder igen men inte i alla storlekar och alla typer av plagg. 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!