Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gott nytt år, kära tangovänner!

Snart är det dags för vår stora trettonhelgsdans! På hemsidan finns massa information, kolla där om du har några funderingar.

Jag var i Stockholm och dansade i lördags och det är roligt att höra surret om vår fina förening! Många vill komma på vår lilla festival för att det är så trevligt hos oss och så fin dans. Och många åker långt för att besöka oss - det ska vi vara stolta över.

Flera har efterlyst sovplatser i Facebookvenemanget för dansen, https://www.facebook.com/events/1202281536519090/, och jag kan bara uppmana er som har plats att ta chansen att skaffa dansvänner från andra orter. Vi är ju lite familj med varandra, vi tangodansare.. 

I stort sett är bemanningen klar. Några händer till på torsdagen vore bra, mejla mig på sigrid.renklint@gmail.com om du vill vara med och göra tangofestival. Och så tänker jag mig att vi alla kan hälpas åt att diska och koka mer kaffe på fredagen, så hinner vi i köket dansa lite också. 

I år firar vår fina förening 20-årsjubileum och till hösten ska vi ställa till med rejält tangospektakel! Passa gärna på och sprid lite intresse för det när ni dansar och pratar med gästande dansvänner.. 

Vi ses på torsdag!

/Sigrid


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!