Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Helgkurser:

6-8 maj:
Gudomlig Njutning
Stockholm
(för par)

17-22 maj:
Livets Goda
Cadillac, Frankrike
(fortsättning för par)

2-5 juni:
TantraLila
Norrköping
(för alla individer oavsett relationsstatus)

10-12 juni:
Gudomlig Njutning
Oslo
(för par)

Tantrakvällar:

Måndagar i Stockholm

4 april:
Tantra för nybörjare
(för alla, oavsett relationsstatus)

11 april:
Energisex!
(för alla, oavsett relationsstatus)

18 april:
Kärlekens 9 språk
(för alla, oavsett relationsstatus)


 
 

TantraLila

EN HELT NY KURS!
Skeppsuddens kursgård
Norrköping, 2-5 juni

TantraLila är en kurs för dig som vill utvecklas – andligt, sexuellt, personligt genom att komma i kontakt med sin URKRAFT!
För alla - oavsett relationsstatus.



TantraLila betyder lekfull tantra, tantralek, eller den tantriska leken, och det är därför ett perfekt namn för vår variant av tantra, här i form av en dynamisk och flödande kärlekskurs, med fokus på lek, utforskande, intensiva upplevelser och möten, njutning, livslust och extas.

Kärleken och respekten för dig själv är central i alla relationer, liksom en fri, stark och flödande sexualitet är grunden i din livsenergi. TantraLila syftar till att du ska erövra och äga dig själv, din kropp och din sexualitet fullt ut.

Andlig utveckling är en direkt fysisk företeelse, så som vi ser det, och vi använder oss därför av beröring, dans, rörelse, andning, ljud och dynamiska lekar för att nå din allra innersta essens. Kroppen är i sanning ditt heligaste av tempel, och de starkaste andliga upplevelserna kan du få genom kroppsliga upplevelser.

Verktygen vi använder är hämtade från många olika discipliner – tantra, shamanism, kontaktimprovisation och dynamisk improvisationsteater. Vitsen är inte att framhäva en viss teknik framför en annan - vi använder det som fungerar för att komma vidare på resan mot personligt växande.

Vi kommer att ägna oss åt dynamisk tantra, närvaroövningar, tantrisk energiorgasm, guidade meditationer, ceremonier, konsten att säga NEJ (effektiv gränssättning), kontaktimprovisation, intensiva fysiska sensationer, andning, rörelse och ljud, – kanske kroppsmålning och trumresa – och självklart reflektion och samtal. Givetvis kommer vi att leka mycket, och ha väldigt roligt!

Skeppsuddens kursgård

Vad skiljer TantraLila från Kärlek, Liv & Lust?
11 gånger har Calle & Jenne Rehbinder hållit den dynamiska kursen Kärlek, Liv & Lust på Skeppsudden, sedan sommaren 2007, och du som har varit med på den kursen kommer att känna igen en del i TantraLila – men det kommer också att vara en hel del som är annorlunda.

Den största skillnaden är att TantraLila nu kommer att ledas av Calle ensam, med hjälp av assistenter. Det betyder förstås att kursen i högre grad kommer att präglas av Calles idéer och personliga stil, men också att det kommer in nya komponenter i kursen som inte har funnits med förut.

I en ambition att expandera och utveckla verksamheten har Calle och Jennie allt fler egna projekt - kurser, föredrag, coaching, behandlingar m.m - och på så sätt ökar även mångfalden i utbudet. Ni som absolut vill gå på kurs med Calle och Jennie tillsammans får helt enkelt komma på en parkurs!

Skeppsuddens kursgård

Plats: Skeppsuddens kursgård utanför Norrköping, en av Sveriges vackraste kursgårdar, med utsikt över havet, härliga omgivningar, stor bastu med panoramafönster, bad i Bråviken och god mat.

Kursledare: Calle Rehbinder
Assistenter: Lisa Salamon, sexsibilitycoach (+ minst en till, ej spikat)


Massor av njutning tillönskas dig!

 


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Cirkus Eros

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!