Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det händer på Areff

Ny FARGO® en printer med riktigt vass skärpa, smart posthantering även för dig som är kund och prishöjning inför kommande år. Mycket sker innan vi möter 2017. Vi önskar en god fortsättning.


Printer FARGO® 5600

FARGO® HDP5600

SKRIVARE MED HÖG UPPLÖSNING OCH PROGRAMMERING
-med en utskriftskvalitet som tar dina kort till nästa nivå.

Hög kvalitet möter kvalitét
HDP5600 är en av de mest prisvärda transferskrivarna på marknaden idag. Med utskrifter i 600 dpi är det en idealisk lösning för ett brett spektrum av företag och verksamheter. Du kan dessutom använda färgband med halvpanel, vilket kan minska kostnaden per bild med så mycket som 30 procent.

Hitta fler skrivare här

Kontakta order direkt
E-post       order@areff.se
Telefon:    0455 61 66 00


Ny partner SMF

Sveriges Möbeltransportörers Förbund, SMF som är Areffs senast tillkomna partner hade Lör 26/11 -16 höstmöte för sina medlemmar.

Besart Luma ID06 Administratör

Som partner fick vi delta i höstmötet för att presentera Areff och de produkter som vi erbjuder. Höstmötet var ett bra tillfälle att träffa förbundets medlemmar och att presentera fördelen med att väla Areff som ID06partner för medlemsföretagen.

ID06 Administratör Besart Luma och Säljare Erik Herrlin som var på plats uppskattade det trevliga bemötandet de fick av SMF medlemmar och ledning.


Vi hanterar posten smart.

Med en kuverteringmaskin kan vi hantera stora mängder utskick, speciellt anpassat för idkort. Se vår kortfilm hur det går till här. 


Prisjustering 2017-01-01

På grund av försämrade valutakurser där både Euro och USD blivit betydligt dyrare, samt ökade omvärldsomkostnader kommer vi att göra en mindre prisjustering då vi ökar priser med 2% per 2017-01-01.


Tipsa en vän om Areffs nyhetsbrev!

, tipsa en vän om vårt nyhetsbrev!



Följ oss på twitter

Följ oss på G+

Areff på LinkedIn


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!