Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Vad är framgång? 

Kanske att hitta en bild på sig själv när man googlar Vad är framgång? Så kan det vara, om man föresatt sig att bli sökbar på nätet och vill förknippas med framgång. För det är så det hänger ihop. Framgång bygger på att jag har en önskan, en vision eller ett uppsatt mål. Att nå dit, vara och leva där i min vision – det är framgång. Sedan kan det vara vad som helst, det är en subjektiv idé.

Det är i ordets renaste form en fråga om utveckling, att gå framåt. Så om du inte vet vad det är för dig utan tänker att det är yttre attribut uppsatta enligt olika normer och förväntningar då blir din betraktade framgång knappast din lycka! Jag läste en rad på Businessbloggen, som jag gillade. ”En sak vågar jag i alla fall säga och det är att 80% av ett framgångsrecept består av mod.”. Det tror jag med, modet att förändra något, modet att prova och modet att göra tvärt om. Mod är en bra egenskap för veckan som kommer...

Framgångsveckan – en workshop på webben!

För snart två månader sedan fick ni ett nyhetsbrev med ett lyckotest. Följde du det under den veckan? Det gjorde jag. Varje dag fanns en utmaning eller övning, det var fantastiskt kul! Jag bloggade om mina reflektioner och fick andra att hänga på. Dessutom valde min coachkollega Linda Örtengren, Den nakna coachen att blogga om detsamma, följa utmaningarna och dela med sig av upplevelsen. Det här var så roligt och lyckat att Linda tyckte vi skulle göra det igen men nu på temat framgång. Sagt och snart gjort.

Vi har satt ihop riktigt roliga och utmanande rubriker till varje dag. Principen är densamma. Du följer med från din dator, kommenterar på Facebook, på bloggarna eller bara skriver i en dagbok därhemma. Det här är för dig, precis som din framgång! Nu Kör Vi!

Måndag
Fem egenskaper för att vara framgångsrik.

Tisdag
Visualisera och dagdröm.

Onsdag
Sprid positiva rykten.

Torsdag
Skriv beundrarbrev till någon du är avundsjuk på.

Fredag
Välj ett framgångsområde och ta ett första steg redan idag.                             En egen brygga!

Lördag
Agera framgångsrikt hela dagen.

Söndag 

En dag för reflektion, vila och firande!    

Jag ser fram emot ditt sällskap under veckan. Är det något du undrar hittar du allt du behöver på Framgångsbyrån STHLM

Vi ses på bloggen!

Inger

 

 

 

 

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!