Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhersbrev - cheerinfo 7

Nu är vintern här! Jag fick skrapa rutorna på bilen häromdagen och jag har öven förstått att det snöat på flera håll i veckan.

Idag och i morgon lördag träffar jag delar av UK, Ylwa närmare bestämt. Vi planerar för kommande arbete i UK vilket är jätteroligt. Jag började ju själv som UK ordföranden en gång i tiden och utbildning ligger mig väldigt varmt om hjärtat. UK planerar för lite små förändringar inför nästa år och det kommer mer info om detta senare i år. UK söker även fler medarbetare. Se inlägg nedan.

Team Sweden Allgirl har nu också börjat presentera sina lagmedlemmar på sin instagram och FB.

TK har också utkommit med en ny Dispensblankett. Den hittar ni på vår hemsida. Se länk nedan.

I morgon forsätter vi planera för UKs kommande arbeta och vi vill önskar er alla en riktigt fin Allhelgona helg.

Tjipp och hej
Kia


Lillasportspegeln

Om ni missade det i söndags kommer här en ny chans att se Lilla Sportspegelns besök hos cheerleadinggruppen Fantasy i Umeå. Ett jättebra reportage om vår fantastiska sport. Tack Julia från Fantasy i Umeå för att du kontaktade Lilla Sportspegeln så fler ungdomar fick en inblick om vår faktastiska sport.

Länk till klippet på Svt Play.


TEAM SWEDEN ALLGIRL

Nu har även GCO börjat presentera damlandslagets medlemmar på sin Facebook sidan. Bilden ovan är från när de tävlade 2016. Bilden nedan är en del av de tjejer som de nu börjat presentera.

Här hittar ni deras FB sida.

Glöm inte att följa dem på Instagram @teamswedenallgirl!


Utbildningskommiten söker engagerade medarbetare

Brinner du för utveckling, utbildning och pedagogik? Vi söker dig med stort engagemang som vill vara med och utveckla svensk cheerleading och dela med dig av dina erfarenheter och kompetenser till andra engagerade coacher.

Meriterande om du har någon utbildning i form av pedagogik, idrottsmetodik samt om du gått andra ledaskapsutbildningar. Vi ser det som självklart att du har en bakgrund inom cheerleading/cheerdans och/eller gymnastik.

Vi söker inte bara utbildare utan även personer som kan utföra administrativt arbete, har kunskap om lättare ekonomi samt är ordningsamma. Du skall kunna arbeta självständigt efter giva ramar men även kunna ta egna initiativ.

Du är pigg och alert och tar dig an dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang.

Är du den vi söker?

Skicka oss ett mejl till uk@cheerleading.se

Ylwa Edberg
Utbildningskommittén

UK söker kursvärdar till hösten 2017

Vi söker kursvärdar som finns i Stockholms området och där behöver vi ha tillgång till 4hallar eller delbara hallar + ev en dans hall samtidigt lö och sö. Dessa hallar skall vara i anslutning till varandra.
Vi behöver även en konferenslokal men denna behöver ej vara i anslutning till någon sporthall men tillgänglig lördag eller söndag.

Vi behöver även kursvärd i Söder, Mellersta och Norrland som kan ha två hallar eller en delbar samtidigt lördag och söndag. Vi behöver även en konferenslokal men denna behöver ej vara i anslutning till någon sporthall men tillgänglig lördag eller söndag.

Ni som har möjlighet att vara kursvärd behöver kunna hjälpa till med:

  • Hall / hallar
  • Transporter av instruktörer
  • Beställa boende till instruktörerna
  • Fixa lunch till instruktörerna. (Varm)
  • Kopiera kursintyg
  • Ordna så demo cheerleaders / gymnaster finns att tillgå. Viktigt med rätt kunskap. Prata med instruktörerna.

Anmäl för kursvärdskapet gör till till Uk:s via mejl uk@cheerleading.se.

Vi behöver ha er intresseanmälan senast den 31 januari 2017. Ni får därefter svar men tidigast i mitten av februari.

Utbildningskommitén


TIPS!

Gilla Svensk Idrott på FB eller gå in och läs på deras hemsida med jämna mellanrum. De har många kloka tankar och i veckan postade de ett reportage om hur Handsbollsförbundet Skåne nu tänker i sitt nya projekt.

"Från selektering till bredd och utveckling". Så sammanfattar Skånsk handboll sitt nya projekt. Talangprojektet slopas för att alla ska få chansen att utbildas av elitinstruktörer.

Ni kan läsa mer här!


Information från TK

Här hittar ni den nya Dispensblanketten som TK nu utkommit med.

European Cheer Uunion, ECU har utkommit med nytt regeldokument. Nni hittar det på deras hemsida, här.


Ni har väl inte glömt att anmäla er??

Domarutbildning 19-20 nov 2016

I veckan skickade vi ut inbjudan till Domarutbildningen. Här hittar ni mer info!

Bas utbildning 14-15 januar 2017

Då trycket på våra Basutbildningar varit stort trotts att vi haft flera stycke under hösten erbjuder nu UK ännu en i januari 2017. Här hittar ni mer info!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!