Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2016-10-14 | Föreningsinformation


Artikelbank för redaktörer i släktforskarföreningar

På redaktörskonferensen under Släktforskardagarna i Umeå diskuterades många bra idéer. En av dem var en artikelbank där medlemsföreningarnas redaktörer kan hämta, men också lämna in, artiklar om släktforskning för publicering i medlemstidningar.

Eva Johansson och förbundet satte genast i gång att skapa en sådan funktion och nu finns den tillgänglig på föreningarnas "Mina sidor". Inledningsvis finns tolv artiklar att hämta – dessa har Eva Johansson delat med sig av. Förhoppningsvis kommer artikelbanken att växa och bli en bra resurs för redaktörer!

Att lämna in och hämta artiklar är enkelt. Logga in som förening på Rötter och gå till "Mina sidor". I rutan "Redaktionellt" hittar du Artikelbanken (Se bild nedan).

Har du frågor angående Artikelbanken eller inloggning? Kontakta Nina Mårtensson på kansliet, nina@genealogi.se.


Annonser att använda i medlemstidningen!

Ni har väl inte missat att ni kan ladda ner annonsmaterial och högupplösta bilder på förbundets produkter? På Rötter under förbundsinfo hittar ni uppdaterade flygblad och annonser som ni kan ladda ner och använda i era medlemstidningar.

Hjälp oss att marknadsföra Släkthistoriskt Forum!

Vi jobbar flitigt med att få fler prenumeranter till vår tidning Släkthistoriskt Forum, använd gärna våra annonser och tipsa era medlemmar om våra fina erbjudanden.

Ni hittar annonserna här!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!