Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2016-09-23 | Föreningsinformation

Logga in på Mina sidor!

Brukar din förening logga in på Rötter och använda er av Mina sidor? Om inte, är det dags nu!

Under er föreningsspecifika inloggning behöver ni se över adressuppgifterna i adressboken regelbundet, för att vi på förbundet alltid ska ha rätt uppgifter till er.
Använder ni er av kalendariet för att tala om när er förening har någonting på gång? Missa inte möjligheten att på ett enkelt sätt bjuda in intresserade släktforskare till era evenemang.

Under bra att veta fyller vi på med sådant som kan vara bra för din förening att titta på och som kan vara av nytta för er. Här hittar du till exempel alltid aktuell prislista från Rötterbokhandeln, med kommissionspriser, när ni vill köpa släktforskarmaterial från oss och sälja vidare till era medlemmar.
Vet du vad Techsoup är? Som ideell förening har ni möjlighet att registrera er hos dem och köpa programvaror till kraftigt rabatterade priser!

Läs mer om hur du loggar in på Mina sidor och de olika rubrikerna nedan.

Hur loggar man in på Mina sidor?

Besök www.genealogi.se och klicka på gröna knappen Logga in och fyll i er förenings inloggningsuppgifter (inloggningsuppgifterna är desamma som till Rötterbokhandeln). Vet ni inte er förenings inloggningsuppgifter kontakta nina@genealogi.se

När du är inloggad dyker en ny knapp upp bredvid Logga in som heter Mina sidor. Klicka på den för att komma till Mina sidor.

Så redigerar du innehållet i adressboken

Väl inne på Mina sidor kan ni uppdatera er förenings adressuppgifter i adressboken, detta gör ni genom att klicka på "uppdatera adressuppgifter".

Detta är för att säkerställa att vi alltid har rätt adress att skicka bland annat Angeläget, Släkthistoriskt Forum och Släktforskarnas årsbok till. Via adressboken kan ni även uppdatera postadress, fakturaadress samt e-postadresser för nyhetsbrev.

Att använda kalendariet

Under Mina sidor finner ni kalendariet, klicka på "skapa ett nytt inlägg", fyll därefter i formuläret med viktig information inför evenemanget. På Rötter har alla tillgång att se de olika evenemangen som läggs ut, se exempel här!

Ladda ner prislistan för Rötterbokhandeln

Klicka vidare till rutan "Bra att veta", där hittar ni en uppdaterad prislista, klicka på länken och ladda ner PDF-filen.

Beställningar i Rötterbokhandeln

Beställning görs enklast med era föreningsspecifika inloggningsuppgifter direkt i Rötterbokhandeln.

Saknar ni inloggningsuppgifter, eller vill byta kontaktperson för inköp till er förening, kontakta: nina@genealogi.se

Techsoup- hur funkar det?

Som släktforskarförening har ni möjlighet att registrerar er hos Techsoup och köpa programvaror från Microsoft, Google, Adobe, Box och Symantec till kraftigt rabatterade priser.

Numera finns det efterfrågade Adobe partner hos TechSoup och din förening kan få tillgång till obegränsat antal Adobe Creative Cloud Complete och Photography plan.

Godkända organisationer med konto hos TechSoup får rabatter på upp till 60% av ordinarie pris. Läs mer om Techsoup och hur man registrerar sig här: https://www.techsoup.se/node/8265


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!