Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


Mars 2011
 

 

 

 

Välkommen till årsmötet den 6 april kl 19:00 på Örestrand!

Då var det äntligen dags för årsmöte, ni kommer att finna inbjudan tillsammans med årsmöteshandlingar i er brevlåda tisdag-onsdag. Om ni hellre vill läsa på datorn kan man läsa årsmöteshandlingarna som PDF


 

263 58 Strandbaden!
Nu är äntligen postnumret aktivt och ändrat i alla centrala register. Folkbokföringen räknar oss till en ort med 684 personer mellan 16 och 96 år. Dessvärre har man glömt bort att ändra för det 20-tal hushåll som bor allra närmast Höganäs, i 26339. Vi har redan tagit tag i detta och ber att få återkomma till de som är berörda. 

Fiber i Strandbaden
Tycker du att din Internetuppkoppling är dålig, långsam och att tjänsterna är dyra? Vi arbetar för att alla i Strandbaden ska kunna ansluta sig till Öresundskrafts stadsnät som ger en tekniskt sett obegränsad bandbredd för framtiden till en lägre månadskostnad. Intresseanmälan är inte bindande på något sätt så det är bara att skriva under på vår hemsida här.

Grannar mot brott 
Grannar mot brott är ett kostnadsfritt nätverk där Länsförsäkringar Skåne tillsammans med dig, polisen och den lokala räddningstjänsten jobbar för ett tryggt och säkert boende. Strandbadens Byaförening sköter viss samordning och igångsättning av områdena men delegerar ansvaret på en lokal kontaktperson. Anmäl din medverkan i Grannar mot brott här.

Bygg 111 Östra Nu
Har du skrivit på uppropet för att väg 111 ska få en dragning öster om Strandbaden? Du gör detta på: www.bygg111ostra.nu, nu hittar du även kampanjen på Facebook här.

Tycker du vi saknar något på vår hemsida?
Hör av dig till Adrian Wallenholm på e-post adrian@wallenholm.se.

 
 


Gynna nyhetsbrevets sponsorer!

 

 

 

Du får detta nyhetsbrev för att du har någon slags anknytning till Strandbaden och Strandbadens Byaförening.
Om du vill anmäla aller avsluta en prenumeration klicka här. Adressuppdatering till föreningen gör du här.

 

 


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!