Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2016-08-25 | Föreningsinformation


Samrådskonferens 2017

2017 års samrådskonferens kommer att arrangeras den 4-5 mars på Norrlands nation i Uppsala.

Tänkt upplägg: grupparbete lördag eftermiddag, gemensam middag, plenardiskussion söndag förmiddag samt avslutande lunch.


Tema för Släktforskningens dag 2017

Tema för Släktforskningens dag 2017 (lördagen den 18 mars) blir Sjöfolk. Eva Johansson, redaktör för en handbok i ämnet som beräknas komma ut till Släktforskardagarna i Halmstad, kommer att ge föreningarna en kort handledning och tips på hur man kan hitta föreläsare.


Tyska släktforskarförbundets förfrågan om samarbetsprojekt

Förbundet har fått en förfrågan från det tyska släktforskarförbundet om samarbetsprojekt. Vi hoppas att det hos medlemsföreningar, i första hand i de sydligaste landskapen, finns idéer om sådana projekt och ser tacksamt fram mot idéer och förslag.


Stämman finns nu på YouTube

Under Släktforskardagarna i Umeå hölls Sveriges Släktforskarförbunds årliga riksstämma och för tredje året i rad filmades den, så att alla kan ta del av det som beslutades. Filmen är nu publicerad på Sveriges Släktforskarförbunds egen YouTube-kanal.

Här kommer du till stämman på YouTube


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!