Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Höstens Nyheter

Nu startar vi upp hösten 2016. Med två nya printrar från FARGO, fem mässor bokade och en nylansering av en app känner vi att vi är redo för hösten 2016.
Areff - ett säkert kort. 


Nya plastkortskrivare från HiD

Beställ din Fargo plastkortskrivare från oss på Areff. Nedan finner du de senaste nyheterna från FARGO. Vid frågor kontakta oss direkt

HDP5600

FARGO® HDP5600
ID-kort skrivare och kortprogrammerare är en kostnadseffektiv och tillförlitlig kortskrivare med en hög upplösning på 600 dpi i utskrifts för överlägsen text och bildkvalitet . 

HDP5600 en allt-i-ett-lösning och idealisk för myndigheter, universitet, företag och sjukvårdsinrättningar som behöver rutinmässigt producera stora volymer av högupplösta ID eller multifunktionella smarta kort


DTC5500LMX

Kortskrivare och laminator

FARGO® DTC5500LMX passar utmärkt för myndigheter, universitet, företag och sjukvårdsinrättningar som rutinmässigt vill printa stora volymer av ID eller personliga kort kostnadseffektivt.

FARGO® DTC5500LMX en prisvärd, miljövänlig lösning som ger kort med hög kvalitet och funktioner som laminering utan spill för en extremt låg kostnad per kort. Designad för att möta behoven hos kostnadsmedvetna organisationer, DTC5500LMX innehåller dubbla kortmagasin och stöd för hög kapacitet, fyrfärgsband och laminatförbruknings Tänk lite -hålla kostnaderna på ett minimum samtidigt maximera produktiviteten.


HDP8500

Fargo HDP8500 industriella ID-kort skrivare och kodare är överlägsen industriella ID skrivare, hög genomströmning ID personalisering och utgivning. 


Tipsa en vän om Areffs nyhetsbrev!

, tipsa en vän om vårt nyhetsbrev!



Följ oss på twitter

Följ oss på G+

Areff på LinkedIn

Fargo HDP8500 är särskilt lämpad för stora statliga ID-kortsprogram och arbetskrävande servicebyråförhållanden, samt krävande universitet och stora företagsmiljöer. Solid metallskåp och precisionstillverkade interiörkomponenter skapar en stabil skrivarmiljö som fungerar tillförlitligt under kontinuerliga körningar. I själva verket är HDP8500 industriella kortskrivare och kodare laddad med funktioner som maximerar kortproduktionen: multi-kortsegenskaper bearbetning, matningsmagasin för 400 kort, lättillgänglig kortbana i maskinen och grafisk pekskärm och inbyggd fysisk och elektronisk säkerhetsfunktioner. Dessa funktioner är alla utformade för att säkerställa kontinuerlig produktion, även i de mest krävande miljöer. I kombination med den medföljande FARGO Workbench diagnostiskverktyg underlättar underhåll. Dess färghanterings verktyg matchar dekorfärger, garanterar exakta utskrifter av grafik såsom företagslogotyper. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!