Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

 

NU ERBJUDER VI MASSAGE!
Vi välkomnar Lena Olsson som från och med mitten av mars kommer finnas här på klinken och erbjuda massage och coaching. Missa inte hennes öppningserbjudande.

              _________

TJÄNA IN DIN EGEN BEHANDLING! Vad sägs om möjligheten till att tjäna ihop till egen behandlingstid? Om du är nöjd med din behandling här hos oss på Advanced Skin Care så kan du tipsa dina vänner och därmed få 30 min gratis för var 3:e vän du värvar! Värva 6 vänner, och du får 60 min. (obs gäller inte på medicinska kurer)

             _____________

REJTA.SE!
Rejta.se är en internetsida där du som konsument kan lämna omdömen om företag. Vi vill tacka alla er som lämnat fina omdömen om oss och som tack för hjälpen är ni välkomna att "hämta ut" er intjända bonus!

 

NYHETSBREV FRÅN ADVANCED SKIN CARE

Våren har äntligen börjat närma sig och med den kommer ljuset och värmen! Sakta men säkert börja vi krypa ur våra kryp in och det är hög tid att vår vinterkropp får sig en energiboost och förnyelse. Många känner väl igen sig i känslan av vilja börja om på nytt, få en nystart och släppa in det nya! Kanske har vi kommit ur träningsrutiner, glömmer bort de där extra portionerna av frukt och grönt, och kanske skulle vi kunna få plats med lite mer energi! För att få en frisk och stark hud krävs det en sund och hälsosam insida! Så glöm inte bort att "tanka" på din kropp med bra och nyttiga råvaror, så titta gärna lite extra på ekologiska alternativ nästa gång du handlar!

Vi vill hjälpa dig med att stärka din utsida, så du inte behöver tänka på allt själv! Så i mars och april kommer här lite extra härliga erbjudanden!

VÅRKAMPANJ
Se till att möta våren och solen med en ny stark motståndskraftigare hud! Boka in dig på en stärkande och reparerande kur som lär huden använda sin egna naturliga funktioner, för att återställa och bibehålla en hälsosam balans. Om du ännu inte har prövat på vad Avancerad hudvård kan göra för dig, är det här ett perfekt tillfälle! 6 behandlingar fördelade på 5 tillfällen och som inkluderar:

  • Face Bas 45 min
  • Kostrådgivning 30 min
  • 4 AHA-kurer á 30 min

Vid första besöket går vi grundligt igenom kost och hälsa och vi börjar med att uföra en djuprengörande behandling som sedan kommer följas upp med en AHA-kur. Kuren pågår under sammanlagt 5 veckor och skall betalas samt påbörjas innan den 30 april 2011. Kuren kan delas upp på två avbetalningar om så önskas.

ADVANCEDskin KUR:                                      2330:-                  (ord. pris 3330:-)

Prova ett nytt sätt att vårda din hud, prova Avancerad Hudvård!

NYTT SAMARBETE MED HÄRLIGT ÖPPNINGSERBJUDANDE! 
Vi hälsar Lena Olsson välkommen till kliniken! Lena är dipl. massör och läser för närvarande vidare till certifierad massageterapeut av svenska branschrådet. Hon är även utbildad till diplomerad coach enligt International Coach Federations coachkriterier. Under våren kommer Lena ha ett speciellt öppningserbjudande för att alla nya som gamla kunder och erbjuder följande:

Halvkropp Massage 40 min                                     315:-
(ord. pris 450:-)
En härlig djupgående massage för rygg, nacke, axlar, armar och huvud. Förebygger skador och värk, samt har en lugnande effekt.    

 Hot Stone Massage 80 min                               595:-
(ord. pris 850:-)
Underbar lyxig helkroppsmassage med varma stenar som värmer upp            spänningar och stelhet. Ge dig en unik upplevelse som varar länge.

Alla erbjudanden gäller t om 30 april 2011 och kan inte kombineras med andra erbjudanden!

VARMT VÄLKOMNA!


 
   KASTELLGATAN 1                 413 07 GÖTEBORG                 tel: 031 711 70 60                 www.advancedskincare.se
 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!