Nyhetsbrev från Stora Karlsö. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Karlsödagen 6 juni!

På nationaldagen 6 juni är det åter dags för traditionsenlig Karlsödag. Passa på att fira nationaldagen på Karlsövis! Båten trafikerar ön med ett antal extraturer, till kraftigt rabatterat pris. Under dagen anordnas en mängd särskilda guideturer med speciella teman. För barnen anordnas också särskilda barnturer.

Program för Karlsödagen »


Vernissage 21 maj

Årets konstnär på Stora Karlsö är Nils Forshed, som ställer ut i restaurangen med motiv från ön. Utställningen ”växter, stenar på Stora Karlsö” har vernissage den 21 maj och pågår till slutet av augusti.  

Läs mer »

Akvarell av Nils Forshed

Ät gott på Karlsörestaurangen

Välkommen till Karlsörestaurangen, där krögare Anders och Oskar Broman har tagit över grytorna. Här serveras lunch, frukost, middag och fika. På hemsidan hittar du aktuella menyer och priser. 

Meny och priser »

Karlsörestaurangen

Kurser i september

I år kan du njuta av ön lite längre. Gå en kurs i september! Nu finns två nya kurser i årets kursutbud. Båda ges 8-11 september:


Sveriges Radio på besök

I strålande vårsol fick Stora Karlsö den 3 maj besök av Sveriges radio, som direktsände ett tre timmar långt reportage från ön. Reportaget går att lyssna på i efterhand på Sveriges Radios hemsida.

Läs mer och boka »

Våradonis

Stora Karlsö bjuder på en oförglömlig naturupplevelse med blommor och fåglar i ett annorlunda landskap. Det råder det lugn och stillhet, med havet som omsluter ön och de dramatiska klipporna. Du kan välja att åka ut på en dagsutflykt eller stanna över på vandrarhemmet eller uppe vid fyren. Under 2016 är Stora Karlsö öppet för besökare 4 maj–4 september.

    » Besök vår webbplats – www.storakarlso.se
    » Besök oss på Facebook 

För information och bokning – kontakta Stora Karlsö på telefon 0498-24 05 00

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tidigare har gjort en bokning hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!