Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gott ledarskap, nöjda kunder, grattis!


Har du också fått rollen som ledare?. Är du nu i ledningen som projektledare, linjechef, VD eller kvalitetsansvarig?
Kan du leverera de kvaliteter som gjort att du ansetts varit rätt person?
Ser du infrastrukturen i ledarskapet?

Niklas Ansgariusson och Folke Nillson. Fotomontage: Jan Zettergren

Möt kommunikatören och nytänkaren Niklas Ansgariusson (Passacon AB) i samtal med IT-revisorn och mångåriga verksamhetsledaren Folke Nilsson (QualityIT AB) på seminariet: Ett nytt sätt att se på kvalitetsutveckling där de utvecklar tankarna kring ledarskap, arbetsglädje, kundnöjdhet och kvalitet i din organisation.

Vad som förväntats av dig i din roll som ledare uttrycks oftast i olika befattningsbeskrivningar, rollbeskrivningar eller som planer och direktiv. Men informationen hur du skall arbeta för att bli en god ledare lyser nästan alltid med sin frånvaro. De som arbetar i stora organisationer får ofta ledarskapsutbildning, men oftast får du själv skaffa dig din uppfattning om vad gott ledarskap är via praktiska erfarenheter.

Lyckligtvis finns det erfarenhet om vad som krävs för att  utföra ett gott och kvalitativt ledarskap. Och vad som är intressant är, att nu börjar också en del av denna erfarenhet komma in som krav i de standarder för Ledningssystem som publicerats i nya versioner under 2015, som exempelvis ISO 9001. Det är ju på tiden att dessa standarder också ställer kraven på ledarskapet och inte har kvar ett förlegat fokus på leveransprocesserna.


Vi upp alla dessa frågor på vårt seminarium den 9 maj i Stockholm
Då berättar vi hur du uppnår ett förstärkt ledningsperspektiv i din organisation och får en bra balans mellan krav och stöd.


Folke Nilsson, verksamhetsledare ITQ


Anmäl dig till vårt kostnadsfria seminarium:

i Stockholm den 9 maj kl 17:30

Ett nytt sätt att se på kvalitetsutveckling

  • Om att ha kul på jobbet och göra kunder och medarbetare nöjda

ÖPPEN KURS CM - ÖPPEN KURS CM - ÖPPEN KURS CM
som vi håller centralt i Stockholm den 18-19 maj

Configuration Management – Strategisk CM

Orienterat på strategisk CM, planering och överblick…….

I denna kurs lyfter vi upp oss från det dagliga operativa arbetet och tittar på CM på en mer strategisk och processorienterad nivå. Fokus ligger på långsiktig utveckling av CM-arbetet på ett projektövergripande plan.

Kursledare:
Anders Karlsson och Christian Pendleton

Läs mer på vår hemsida


Anne-Charlotte Mark
IT Quality Nordic Institute (ITQ)
Box 1060
164 25 Kista

Tel: +46 (0)8 712 22 50
Mobile: +46 (0) 70 779 83 10

E-mail: anne-charlotte.mark@itqnord.se

ITQ är ett inspirerande och kompetenshöjande nätverk för personer som arbetar med kvalitet i IT. ITQ riktar sig till dig som är chef, kvalitetschef, projektledare eller på annat sätt arbetar med kvalitetsfrågor. 

Genom att erbjuda våra medlemmar aktuella seminarier, konferenser, studiebesök och utbildningar bygger vi en levande mötesplats för informations- och erfarenhetsutbyte. Bli medlem även du och vidga ert nätverk och er kompetens. Läs mer om medlemskap

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!