Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


Februari 2011
 

 
 

Fokus: Grannar mot brott 
Denna gången vill vi sätta fokus på grannsamverkan "Grannar mot brott" som redan finns lite här och där runt om i Strandbaden. Grannar mot brott är ett kostnadsfritt nätverk där Länsförsäkringar Skåne tillsammans med dig, polisen och den lokala räddningstjänsten jobbar för ett tryggt och säkert boende. Du måste inte använda Länsförsäkringar för att gå med, men om du gör det erhåller du 5% rabatt på din hemförsäkring.

Strandbadens Byaförening sköter viss samordning och igångsättning av områdena men delegerar ansvaret på en lokal kontaktperson. Därefter är det kontaktpersonen som håller kontakt med fastighetsägarna och ser till att samverkan fungerar.

Anmäl din medverkan i Grannar mot brott här.

Årsmöte den 6 april kl 19:00
Vi vill redan nu flagga för det kommande årsmötet. Kom ihåg att officiella motioner till årsmötet skall vara inkomna till styrelsen senast 3 veckor före mötet. Detta årsmöte kommer vi att ha en punkt där vi vill lyssna extra på era önskemål och tankar gällande framtiden, för att få input till vårt styrelsearbete och hur just du vill att Strandbaden utvecklas. Se styrelsens nuvarande målsättningar i senaste numret av Strandbladet. 

Observera att vi vill genomföra denna del av mötet i en positiv framåtanda så ta med dina idéer, ett gott humör och din årliga medlemsavgift (om du mot förmodan inte hunnit betala den ännu). Se lägst ner om hur man gör. 

Vill vi ha fiber i Strandbaden?
Anmälningarna fortsätter att ramla in i vår mailbox. Kampanjen fortsätter, skicka in intresseanmälan du också, se länk nedan! Mer information kommer senare i år till er som anmält, inklusive karta över intresseanmälningarna, mm. Vill du engagera dig på något sätt i kampanjen så bara svara på nyhetsbrevet.

Vi hör många som har problem med sin internetuppkoppling här i Strandbaden. Är det inte problem att få plats i stationen så är det problem med dålig kvalitet på ledningarna. Telenätets gamla blykablar blir bara sämre och sämre med åren. Det går fiberstammar genom hela Strandbaden som alla skulle kunna koppla in sig på bara vi går samman. Det handlar inte bara om Internet, utan framtidsäkrar även leverans av telefon och TV. Det som behövs nu är att ännu fler anmäler sitt intresse. Är du sugen på att få både telefon, 100 Mbit internet och TV genom samma kabel till lägre månadskostnad än du har idag? Du kan samtidigt passa på att klippa av koppartrådarna och riva ned dina fula TV-antenner. Anmäl ditt intresse för fiber här.
För Stadsnätets tjänsteutbud, läs mer på stadenistaden.se.

Bli medlem
Om du känner på dig att ditt hushåll inte är medlem, tycker vi att det är dags att gå med i föreningen för att stödja vårt arbete för ett ännu bättre Strandbaden. 
Det kostar 100:- om året och det är enkelt att gå med. Bara gå in på www.strandbaden.info och fyll i dina uppgifter under "Bli medlem". Betalningsinformation kommer sedan till dig per e-post. Vi tror och hoppas att 28 öre om dagen är något alla kan ställa upp på!

 

263 58 Strandbaden!
I mitten av januari kom beskedet från posten att vi får en enhetlig postort i det som länge varit klämt mellan Höganäs och Nyhamnsläge. Vi har fått en egen och stark identitet och våra gränser dragna en gång för alla! Information om vårt mångåriga arbete för postort Strandbaden kan du läsa mer om här.

Bygg 111 Östra Nu
Har du skrivit på uppropet för att väg 111 ska få en dragning öster om Strandbaden? Du gör detta på: www.bygg111ostra.nu, nu hittar du även kampanjen på Facebook här.

Tycker du vi saknar något på vår hemsida?
Hör av dig till Adrian Wallenholm på e-post adrian@wallenholm.se.

 
 


Gynna våra sponsorer! (OBS! Endast en plats ledig för resten av 2011)

 

 

 

Du får detta nyhetsbrev för att du har någon slags anknytning till Strandbaden och Strandbadens Byaförening.
Om du vill anmäla aller avsluta en prenumeration klicka här. Adressuppdatering till föreningen gör du här.

 

 


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!