Nyhetsbrev från Stora Karlsö. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Dags att planera sommaren!

Den 4 maj startar årets säsong på Stora Karlsö. Vi har redan många bokningar, särskilt av boende under högsäsong. Planera din vistelse redan nu! Kontakta gärna bokningen för personlig service, via e-post eller telefon. Du kan även boka såväl resa som boende via vår Internetbokning.

Boka din resa »


Far och son vid grytorna

Anders och Oskar Broman blir nya krögare på Stora Karlsö. Köksmästare Anders Broman är en välkänd Gotlandsprofil inom det kulinariska området, och har framgångsrikt drivit Toftagården i många år. Nu förverkligar han en gammal dröm och tar över restaurangen på Stora Karlsö tillsammans med sonen Oskar.

Läs mer »

Restaurangen på Stora Karlsö

Gå en kurs på ön!

Kombinera en skön vistelse på ön med ett tillfälle att under kunnig ledning och i trevligt sällskap fördjupa dig i något intresse. I år erbjuder vi följande tre kurser:


Skådartorsdagar i maj och juni

Vid tre tillfällen under våren anordnar vi guidade fågelvandringar under ledning av Jim Sundberg, erfaren ornitolog och reseledare. Du reser ut till ön på torsdag eftermiddag och stannar till fredag förmiddag. I resan ingår förutom guidningen också övernattning och en trerätters middag i restaurangen. 

Läs mer och boka »


Orkidévandring 19 maj

Torsdagen den 19 maj är det dags för vår klassiska orkidévandring, i år med Gun Ingmansson som guide. Vid denna tid brukar Karlsös orkidéängar stå i sin allra största prakt och tusentals blommande orkidéer bildar vidunderliga orkidéängar.

Läs mer och boka »

Orkidéäng

Prenumerera på Karlsöbladet

Karlsöbladet är Stora Karlsös egen tidskrift. I Karlsöbladet finner du tillbakablickar i öns historia, men också rapporter om vad som händer idag på ön. Karlsöbladet utkommer med tre nummer per år. 

Så gör du för att prenumerera »


Aktier till salu

Det finns för närvarande 1071 aktier i Karlsö Jagt- och Djurskyddsförenings AB. Håll utkik efter aktuella annonser på hemsidan! 

Aktier till försäljning »


Stora Karlsö bjuder på en oförglömlig naturupplevelse med blommor och fåglar i ett annorlunda landskap. Det råder det lugn och stillhet, med havet som omsluter ön och de dramatiska klipporna. Du kan välja att åka ut på en dagsutflykt eller stanna över på vandrarhemmet eller uppe vid fyren. Under 2016 är Stora Karlsö öppet för besökare 4 maj–4 september.

    » Besök vår webbplats – www.storakarlso.se
    » Besök oss på Facebook 

För information och bokning – kontakta Stora Karlsö på telefon 0498-24 05 00

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tidigare har gjort en bokning hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!