Nyhetsbrev från Stora Karlsö. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Säsongsstart 5 maj!

Den 5 maj är det premiär för säsongens första ordinarie tur ut till ön! Redan nu har vi många bokningar, särskilt av boende under högsäsong. Planera din Karlsövistelse redan nu! Kontakta gärna bokningen för personlig service via e-post eller telefon. Du kan också boka både resa och boende via vår Internetbokning.

Boka din resa »


Välj mellan fem olika kurser

Kombinera en härlig vistelse på ön med att under kunnig ledning och i trevligt sällskap fördjupa dig i något intresse. I årets kursutbud finns fem olika kurser:


Skådartorsdagar i maj och juni

Vid fyra tillfällen under våren anordnar vi guidade fågelvandringar under ledning av Jim Sundberg, erfaren ornitolog och reseledare. Du reser ut till ön på torsdag eftermiddag och stannar till fredag förmiddag. I resan ingår förutom guidningen också övernattning och en trerätters middag i restaurangen. 

Läs mer och boka »


Vilket boende passar dig?

Bo med svindlande utsikt från fyren, 40 meter över havet? Eller nere vid stranden, med morgondoppet på armlängds avstånd? Helpension eller självhushållning? Inget av våra boenden är det andra likt. Men skynda dig att boka om du har en favorit!

Läs mer om våra olika boenden »

Bo i fyren på Stora Karlsö

Guideturer för barn

Fåglar, fossil och fyren? På Stora Karlsö finns massor av saker att upptäcka och utforska. Vi ordnar också särskilda guideturer för barn (från 5 år). Under högsäsong ges barnguidningarna tisdag, torsdag och lördag, och under lågsäsong tisdagar och torsdagar.

Se filmen om att resa med barn till Stora Karlsö »

Barnguidning

Stora Karlsö bjuder på en oförglömlig naturupplevelse med blommor och fåglar i ett annorlunda landskap. Det råder det lugn och stillhet, med havet som omsluter ön och de dramatiska klipporna. Du kan välja att åka ut på en dagsutflykt eller stanna över på vandrarhemmet eller uppe vid fyren. Under 2016 är Stora Karlsö öppet för besökare 5 maj–3 september.

    » Besök vår webbplats – www.storakarlso.se
    » Besök oss på Facebook 

För information och bokning – kontakta Stora Karlsö på telefon 0498-24 05 00

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tidigare har gjort en bokning hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!