Nyhetsbrev från Flädie Mat & Vingård. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev nr 24, mars 2016. www.fladiematvingard.se

Våren på Flädie Mat & Vingård

Snart är det dags att äntligen välkomna våren och ljusare tider. I vingården är arbetet för säsongen i full gång och snart är det tid att lansera årets mousserande vin Ebba under festliga former. Vi förbereder oss för en vår med många spännande aktiviteter och hoppas få möjlighet att välkomna er hit!

Glöm inte att gilla oss på Facebook samt att hålla koll på vår hemsida för att få de senaste nyheterna.


Vinprovning och middag den 19 mars

Låt oss guida er genom vår vinodling och våra viner, och njut av en efterföljande 3-rätters meny tillagad av lokala råvaror med en stor portion Flädie-kärlek.

Vinprovning av fyra viner 295 kr/person. Efterföljande 3-rätters Kockarnas Överraskningsmeny 355 kr/person. Bokning sker på telefon 046-320 338 eller e-post info@fladiematvingard.se.


Påsk på vingården

Varmt välkomna till oss under påsken då vi har konstutställning och öppet i vårt café.

Vi har äran att välkomna det Malmö-baserade konstnärsparet Siv och Bertil Andréason med vänner under påskhelgen! Vi inleder med en vernissage på långfredagen kl. 11.00 och konstutställningen har sedan öppet långfredag, påskafton och påskdag kl. 11.00-16.00.

Siv ställer ut vackra och funktionella saker för bordet i stengods och porslin. Bertil ställer bland annat ut skulpturer, både i form av människor och djur.

I vårt café kommer ni att kunna njuta av goda smörgåsar, kaffe, kakor och självklart våra viner. Vi kommer även att ha goda alternativ att äta för våra minsta besökare. Caféet har öppet samma dagar och tider som konstutställningen.


Påskmeny för avhämtning

Låt oss skämma bort er med en 3-rätters meny med fokus på skånska primörer. Vår avhämtningsmeny kostar 295 kr/person och minsta beställning är för 4 personer.

Påskmenyerna hämtas kl. 11-13 antingen långfredag 25/3 eller påskafton 26/3. Boka din meny på telefon 046-320 338 eller e-post info@fladiematvingard.se.


Quizkvällar

Vi fortsätter med våra populära Quizkvällar och nästa tillfälle är fredagen den 1 april.

Anmäl ett lag om 2-12 personer och var med och svara på frågor om allt mellan himmel och jord i en skiftande svårighetsgrad.

Baren öppnar kl. 17.30 och quizen startar ca kl. 18.30.

Priset är 195 kr/person inkl. buffé.

Boka bord på telefon 046-320 338 eller e-post info@fladiematvingard.se.

Nästa datum för våra Quizkvällar är den 13 maj, 10 juni, 1 juli och 5 augusti.

Om ni vill veta mer om våra olika arrangemang gå in på vår hemsida på http://fladiematvingard.se/events/.


Winemaker´s dinner 2 april

Vi är glada att kunna erbjuda en specialkomponerad middag för lanseringen av årets mousserande vin Ebba från oss på Flädie Mat & Vingård.

Det är en 5-rätters middag med tillhörande vinpaket, där maten exklusivt komponerats av våra kockar för att harmoniera med de utvalda vinerna. Under middagen berättar vår vinmakare Murat Soufrakis om vinerna som serveras. Om du gillar mat och vin i kombination är det här en middag som du inte vill missa.

Middagen äger rum lördagen den 2 april och vi startar kvällen med en välkomstdrink kl. 17.30. Priset är 1195 kr/person inkl. vinpaket. Antalet platser är begränsade.

Bokning sker på telefon 046-320 338 eller e-post info@fladiematvingard.se.


Boka studentbuffé!

Inför vårens studentfester erbjuder vi en fantastisk studentbuffé! Priset är 195 kr per person och minimum för beställning är 30 personer. Vi kan självklart även hjälpa till med dukar, servetter, bord, stolar, kaffe, något sött efter maten samt hemleverans.

Välkommen med er beställning på telefon 046-320 338. eller info@fladiematvingard.se.

Varmt välkomna!

Camilla Olsson
VD, Flädie Mat & Vingård.


Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se info@fladiematvingard.se

Följ oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!